- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Nálam az a kritikus pont, hogy a YT minél több évig menjen jól 720p-n a most, olcsón megvásárolt vason. Ennél többre egyszerűen nincs szükségem, úgy se, hogy 1920x1200-es a monitorom. Nem a felbontás növelésétől fog jobban kinézni egy YT videó, ha egyáltalán érdekelne az ilyesmi. A Bud Spencer teljes film úgysem ad sok 4K találatot.
Sokat gondolkoztam, melyiket érdemes, és arra jutottam, megéri a felárat az 5370 boltból. (Vagy használtan, jó áron az 5350.) Úgyis eljön az ideje, mikor kevés lesz az 5150, és akkor azt már eladni nem lehet, sem a gyorsabbat egykönnyen beszerezni. Kb. ugyan ennyit fizetnék rá akkor is. Nálad más a helyzet, hisz megvan már, én viszont most veszem.
Esetleg alaplappal egy vagyonért ott az új Kaby Lake Celeron, ami nem is tűnik úgy, hogy olyan sokkal erősebb, mint az 5370. Igaz, két mag, és van benne VP9, ami nem sokat fog érni, ha pont a kritikus idő elteltével jön például egy VP10...
Ráadásul már megszoktam, hogy egy húszasból megvan az érdemi gépfejlesztés. Elborult összegeket többet nem költök olyasmire, aminek az avulási ideje a tartós tej és a májkonzerv között van. -
szaszlaci
addikt
Megéri rászánni öt percet. Mondjuk ha van "Turbo mod" vagy hasonló, megnézni, azzal stabil-e. Régen, DDR1 időkben állítgattam ezeket részletesebben, majd mértem: nem épp két század pont volt az eltérés 3DMark programokban.
Itt meg ugye a memóriavezérlő illetve sávszélesség a gyenge pont; ha kevesebb a műveletek közti várakozás, gondolom javítani fog azért néhány százalékot. -
radi8tor
MODERÁTOR
Ugyan minek? Hogy 2 század ponttal többet kapj memtest programokban? Gondolom nem munkára használod a gépet (egész nap renderelsz vagy tömörítesz) így semmi értelme tuningolni.
vegyszer: HTPC témában ez a topik jobban képben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest