Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fr@nkieWilde #4787 üzenetére
Tuning kérdésben olvass vissza. Volt próbálkozás, de ahogy olvastam, nem sokra mentek vele a kollégák.
-
bil
tag
válasz
Fr@nkieWilde #4780 üzenetére
Arra teljesen jo. Kiszolgal, amig jatszani nem akarsz. Arra is jo lenne amugy, csak az 1csatornas ram, ami csunyan limitalja szegenyt. Nekem is volt, de lecsereltem egy g4560ra, gtx1030-cal, ami ehhez kepest mar mindenre jo.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tökéletesen elegendő ilyen célra.
Netezésre (pl YouTube), levelezésre, HD filmnézésre (Kodi) használom régóta.
-
válasz
Nálam a letöltős-filmnézős gép még most is ez. Azért netezés közben van, hogy "elgondolkodik", de semmi eget verő. Teljesen vállalható kategória.
-
Pista0001
addikt
válasz
Nekem 5000-es van (forrasztott, nem foglalatos), irodát nem tudom, gondolom ha nincs agyonfüggfényezve az Excel azt viszi, Word se fekteti meg szerintem. Netezés már kompromisszumos, kell hozzá türelem. FHD megy neki, de a 10bites döcöghet, normál anyagok nem okoznak neki gondot, ha nincs elb@szva a tömörítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest