- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
TaylorXIII #10904 üzenetére
És tényleg, viszont a specifikációk között, és a manual-ban külön nem szerepel.. Szép.
Köszönöm!
ADAM1337: Ez igaz, de erre sokszor mondják is, hogy már érdemes jobb minőségű kábelt venni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
ADAM1337 #10902 üzenetére
Most nézem épp az Asrock manual-ját:
- Supports HDMI 1.4a Technology with max. resolution up to
1920x1200 @ 60Hz - Gondolom a 3D miatt kell az 1.4. (táblázat).Mint említettem, nem Nekem kell, annyit tudok, hogy elvileg HTPC-nek kellene.
Ezt megköszönném!
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
ADAM1337 #10898 üzenetére
Ezért vagyok gondban, hogy ez most lap, vagy chipset függő, mert pl, az egyik asrock lap manual-jában szerepel, hogy:
Supports Blu-ray Stereoscopic 3D with HDMI 1.4a
Gondolom a 3D miatt van rá szükség, vagy a magasabb felbontás miatt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Főként az A75 és A85x lapokkal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy ezeken a chipkészletű lapokon már HDMI 1.4 van? Csak mert a lapok specifikációjában ez külön nem szerepel.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
atti_2010 #10701 üzenetére
Ebben teljes mértékben igazad van. Viszont, van olyan is, akinek először egy takarékos gép kell, viszont a későbbiekben mégis szüksége van egy kicsivel nagyobb grafikus teljesítményre.
Persze, ettől még beépíthetne egy külön, erősebb vga-t, de ha már van lehetőség a DG-re, akkor miért ne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #10698 üzenetére
6670-nel véleményem szerint teljesen jól használható.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Stonerice #10691 üzenetére
Van ám.
Ezért is érdekelne ez a dolog, hogy most akkor, pontosan, hogy is működik ez a dolog.. Szóval, ehhez szerencse kell, vagy lényegében mindegyik HD8670D gpu-val rendelkező apu tud DG-ben menni egy HD7750-nel?
Gondoltam jövök ide kérdezni, mert ez nem éppen a Catalyst topic-ba való kérdés.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
atti_2010 #10689 üzenetére
Akkor, véleményed szerint, hogy működik a 7750 DG?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Áttérve a Catalyst topic-ból.. Előzmény.
Öhm... A HD7700-as széria ebben a táblázatban sem szerepel a Richland APU-khoz. Ha jól látom, akkor itt is a HD6000-res széria szerepel.
Az új "besorolásról" jó volna valamiféle infó, hogy mivel lehet párosítani a Richland APU-kat.
Viszont, pl. látok itt olyat, hogy HD 7670 a Trinity-hez.. Ilyet lehet kapni egyáltalán?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Dual-hoz képest Single channel-ben feleződik a teljesítmény, minimum. 1600MHz- a minimum, amit APU mellé érdemes tenni manapság. Haver tesztelt 1600 vs 1866 MHz-t, azért egy pár %-os javulást hoz. Ha 8GB-t akar venni az ember, akkor érdemesebb 1866-os kit-re beruházni, szerintem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MZperX75 #5909 üzenetére
Az elsőben alap (F1), majd frissített (F2) bios-sal sem ment. A másikban alap bios volt, valószínűleg nem a legfrisebb hanem az, ami gyárilag volt azon is, amelyik nem ment.
Én esetlegesen revízió eltérésre gondoltam. Mondjuk 2 rev. van a kártyából, mind2-höz F1 és F2-es bios van.
De akkor is, teszem fel a kérdést.. Innentől kezdve, nem mindegy, hogy milyen kártyát tesz az ember DG-be? Arra gondolok, hogy hiába HD6670, abból sem mindegy, hogy milyen?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#08054973 #5907 üzenetére
Nem az enyém volt, de nem találtunk rá megoldást. Abban amiben nem ment, hiába állítottunk bármit is, nem működött, de másik kártyával pöccre. Azzal a kártyával amivel nem ment, másik gépben, ugyan olyan lapban pöccre ment.
Soha nem találkoztam még ilyennel, amióta mennek az APU-k...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#08054973 #5895 üzenetére
Közben keresgéltem, elvileg volt olyan konfig, amiben ment HM-es kártya, plusz a csavar:
Beletettünk az említett konfigba egy 2GB-s gDDR3-as kártyát, pöccre ment vele a DG, ÉS ugyan azt a gDDR5-ös kártyát, ami a korábban említett gépbe nem ment, beletettük egy ugyan olyan lappal és procival szerelt gépbe, mint amilyenben nem ment, abban pöccre működött...
Szóval a lényeg, adott volt 2 ugyan olyan alaplappal és processzorral szerelt gép, az egyikben ment a DG a gDDR5-ös kártyával, a másikban nem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #5882 üzenetére
Lehet megvan, hogy mi kavar... Elvileg hypermemory-s a kártya. Ez okozhatja a galibát?
Vagy esetleg az, hogy az szerepel az adatoknál, hogy CrossFire Capable: Not Specified?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy A10 5800K-nak mennie kéne DG-ben egy GDDR5-ös HD6670-nel?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #742 üzenetére
És tényleg. Köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Annyi lenen a kérdésem, hogy proci szerint, melyiket, max milyen vga-val lehet párosítani? Erről egy listát, vagy akár egy képet tudna valaki küldeni? Azt tudom, hogy elméletileg a max, ugyan úgy a HD6670, de azt szeretném tudni, hogy FM2-nél, melyik procihoz melyik VGA mehet DG-be.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Trollok komolyan
- Arch Linux
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged