- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Leírná valaki, hogy mekkora feszültségekre van szükség ahhoz, hogy a GPU 1086Mhz-n és a RAM-ok 2400Mhzn menjenek? (gép a leírásomban) -
thefreeman
aktív tag
Sziasztok az A10-6800k-nak mekkora feszültségekre van szüksége az alapbeállításokhoz? Most vettem egy Deepcool Gammaxx 200-s hűtőt de ha az alaplapon mindent deafult-ra állítok akkor játék alatt még mindig átlépi a 70 fokot. Az GFX Voltage 1.35V a CPU voltage 1.4V vagy 1.45V
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Balathruin #17934 üzenetére
Akkor lehet egyelőre marad ez úgyis nem sokára el akarom adni a gépet. Csak gondoltam ha ez elég lenne hogy legalább az alap beállításokat bírja akkor talán ennyit költöttem volna rá.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy egy Arctic Cooling Alpine 64 Pro rev. 2 cooler mennyivel lenne jobb mint a gyári AMD hűtő? Ez elég silány a procit butítva használom mert a gyári hűtő nem bírta az alapbeállításokat játék közben(átlépte gyakran a 75-80 fokot is). Jelenleg a TurboCore kivan kapcsolva a cpu-nak 1.23125V van adva a GFX voltage 1.22500V. Ezzel a hűtővel bírná a 4.4GHZ-t? A gépem ott az aláírásomban. -
thefreeman
aktív tag
Jelenleg a magfeszültség 1,250 V a Nb 1.225. IGP feszt hol lehet állítani? Olyant eddig nem láttam az UEFI-ben. A lapom Asrock FM2A75 Pro4. A Turbo ki van kapcsolva.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok pár napja már ittam hogy nagyon melegszik az uj AMD A10-6800k-m
ez miután levettem a feszültségeket a CPU-t 1,250-re az NB voltage-t 1,225-re mérséklődött játék alatt olyan 70-ig szokott menni. De kipróbáltam és AIDA64 stressz tesztben a CPU nem ment 55fok fölé. Nem lehet hogy valami gond van az IGpu-val és azért melegedik ennyire a 13.4-s Catalyst van rajta.
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok. Van egy AMD A10-6800k processzorom Asrock FM2A75 Pro4 alaplappal. A kérdésem az lenne hogy gyár hűtővel normális hogy játék alatt (Need for speed Most Wanted2) elérte a 79 fokot is gyári hűtővel? A ventilátor forog rendesen elérte már a 6000RPM-t is. Most kicsit kisebbre vettem a feszültségeket és kikapcsoltam a Turbo Core-t így 70-nél megszokott állni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged