Új hozzászólás Aktív témák
-
janesz198110
csendes tag
Sziasztok!
Kellene kis segítség! Alaplap asrock FM2A75 PRo4-M proci A8-5500. Vettem ramot hozzá link befürödtem vele. Folyamatos " a képernyő illesztőprogramja nem válaszol ezért helyreállt" nem pontosan ezt írja de hasonló. Nem hiszem alaplap nem szeretné mert amíg nincs fent driver és nem csinálok olyat ami grafi részt terhelné jó. Szóval inkább a proci nem szereti szerintem. Most haver 1866-os 2x4GB szettje van benne corsair ez is dettó csak nem kék hanem piros nem tudom ez számít-e de ezzel nincsenek problémáim. A poén a ramot az ő gépe sem szereti neki is ez a belső igp-s amdje van csak korábbi 3850 vagy hasonló típus. A ramot egyébként lehet izzasztani memtest86 ot is nyomtam rá bár 8x%-on kilőttem szóval szerintem kifogtam nagy szerencsével azt a gyártást amivel nem megy?A kérésem a következő lenne tudnátok ajánlani ramot amivel több mint valószínű működni fog? 2x2 GB bőven elég nekem és sokat sem akarnék költeni rá (10k) 1600 vagy 1866-ra gondoltam. Az rossz ha 1.65-ös a ram mert ahogy néztem 1.5öst írják hozzá?
Kösti előre is a válaszokat sűrgős lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged