- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obliterátor
tag
Új FX Proci Fm2 be ? :S
http://www.techpowerup.com/199179/amd-fx-670k-cpu-shows-up-in-the-wild.html
-
-
Obliterátor
tag
válasz
atti_2010 #11123 üzenetére
Sajnos nem tudom kipróbálni mert a kártya belelóg a sata csatlakozókba ,de az már rég rossz ha az elsődleges pci-e slotba se akar működni
. Most kapott egy F6-os biost de persze nem változott semmi. Jövő héten jön a végleges kártya 5770 személyében talán azzal sikerrel járok ha nem akkor alaplap váltás. Csak az nem tiszta hogy 2 régi Geforce-al (7900gt és 8800gt ) tökéletesen fut gyári bios beállításokkal. Az amd kártyával meg nuku kép. Mert ha van fent driver ha nincs jelet akkor is kéne adnia mint amikor új windows-t raksz a gépre. Olyan érzésem van mintha hardver ütközés lenne
bár ez több mint röhejes pláne hogy mindkét Vga a VLIW4 felépítést használja.
-
Obliterátor
tag
válasz
katt777 #11117 üzenetére
Táp XFX 850w tavaly még egy 7970-et hajtott, IRQ-t nem ismerem, nem tudom lehet e állítani biosba mert elég alap deszka. Más kártyával működött (7900gt) . Most arra gyanakszunk hogy a monitorom nem támogatná?? a digitális jelátvitelt (samsung SA350) ugyanis a geforce Vga kábelel lett kötve , a 6950 meg se hdmi-ra se a bga-ra nem válaszolt
-
Obliterátor
tag
Hali ! Megjött a csere kártya egy HD 6950 személyében de sajnos akárhogy próbálom nem ad képet. Másik gépbe kipróbáltuk gond nélkül fut. Eddig csak Hdmi-vel próbáltam nem tudom h ez probléma lehet-e , biosba integrált vga auto , NB pci-e slot kiválasztva. Előző amd driver törölve.
-
Obliterátor
tag
válasz
InterFox #10768 üzenetére
Most csak egy használt 5770-t kapok rokontól ingyért
de később tervezek valami combosabb Vga-t ha kijön a 9X széria. Mindenképp nyomok neki pár tesztet mert érdekel mennyi erő van benne, képes e kihajtani egy komolyabb Dvga-t. Ahogy olvastam a forumot nem igen lesz a jövőben Fx cpu így amd vonalon marad az apu.
-
Obliterátor
tag
válasz
InterFox #10765 üzenetére
Később kapna egy Dvga-t és akkor szeretném kihozni belőle a maxot. A Video core most 1000Mhz fut de azt nem mertem piszkálni , ugyanis nincs lehetőségem fesz állításra a biosba. Ha megjött a kártya le fogom vinni alapra így csökken a terhelés és nő az élettartam. A Kaveri rajtjáig kell kibírnia ? Borderlands2 , Cs:Go-t tolok majd rajta később meg amit bír.
-
Obliterátor
tag
Hi ! 5800k tulaj vagyok és az érdekelne van-e tapasztalat 4.6Ghz fölött ? Vcore, Nb core Voltage érdekelne... Jelenleg itt tartok : 4.6Ghz, Nb 1.8Ghz, Vc: + 0.15 V, Nb: alap V , Ram 2133Mhz 11,11,11,30 Hütő: Hydro H110 Deszka: F2A75M-D3H
-
Obliterátor
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest