Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Tudom
Néztem én is mindenféle RAM-ot. 5év is sok tudom..de az élettartam garanciához képest kevés..bár más kérdés hogy 5év múlva hol lesz a mostani konfigom...bár mivel az FM2 hosszú életűnek ígérkezik szerintem még meglesz..és ha bedöglene akkor már majd olcsón kapok hozzá akkor már 2x8Gbos ramokat szerintem...lehet mégis veszek valami alacsonyabb feszültségűt...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Néztem én is mindenféle RAM-ot. 5év is sok tudom..de az élettartam garanciához képest kevés..bár más kérdés hogy 5év múlva hol lesz a mostani konfigom...bár mivel az FM2 hosszú életűnek ígérkezik szerintem még meglesz..és ha bedöglene akkor már majd olcsón kapok hozzá akkor már 2x8Gbos ramokat szerintem...lehet mégis veszek valami alacsonyabb feszültségűt...