- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
A másik nagyon vicces dolog az az, hogy 10-ből 9x képtelenség belépni a bios-ba!
Ez mi????
Már elkopott a mutató ujjam, mert annyit nyomkodom a "del"-t. Előszőr azt hittem, hogy a vezeték nélküli billentyűzet az oka, de usb-n (akármelyik alaplai csatlakozón) keresztül is ugyanez a hiba. Nagyon bosszantó.Ha pedig már "loading operation system" van (hogy jó magyaros legyek) akkor ha bejelentkezés helyett újra indítást választok, egy örökké valóság mire ez meg is történik (nem akarok nagyot mondani, de egy percig simán hezitál a gép, hogy most mit is szeretnék tőle????)
Biztos bennem van a hiba, és nem értek eléggé hozzá, de őszíntén nem is akarok nagyon.... Én csak használni szeretném, de egyelőre több a bosszúság sajnos....
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest