- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabesz26 #436 üzenetére
Hát igen, ki van centizve a hely, de azért elférnek a dolgok.
Az ODD segge mATX lapnál belóghat a RAM-ok fölé + a Kozuti hűtő is eléggé közel van a RAM-okhoz, így egy kicsit feszülnek az egyenes végű kábelek (SATA táp + SATA kábel) az ODD-ben. Oda akarok majd még L-alakú csatlakozós táp és adatkábelt szerezni, hogy ne feszüljön.
A szellőzőket "akusztikus szivaccsal" zártam le. Hangfaltuningolásból maradt még ilyen szivacs. Az egyik oldala sima, a másik tojástartó-szerű.
Vagy nálam is marad a vékony vászon anyag.
A HDD-t (3,5-esből 1-et fogad) az ODD alá lehet felcsavarozni úgy, hogy a normál HDD NYÁK lapja az ODD felé fordul. Körülötte szellőzőrács oldalt és felül is.
Én vettem egy olyan beépítő keretet, amivel 1 normál 3,5-es helyre két 2,5-es notivinyó szerelhető és ebbe raktam két notivinyót. Lehetne úgy is, hogy egy notivinyó + egy SSD, de nálam így alakult.Az SSD-t fogtam és gyurmaragasztóval (alias blue-tac) a ház alsó lemezéhez rögzítettem.
De a képek majd beszédesebbek lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest