- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óriáskészülék, kis akksival
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na srácok!
(Hölgyek?
Megvan az A8 7600. Nem volt olyan egyszerű kihullott volna, pár szál hajam ha nem lennék sajnos igyis kopaszSehogy sem engedte proci csere után telepíteni a friss windowst! Hamar rájöttem, hogy az alaplappal lehet a bibi. Asrock FM2A55M-HD+. Le kellett frissíteni az alaplap szoftverét, a gond csak az volt, hogy már nem volt mivel, mert semmiképp nem bootolt be, hiába tettem vissza a régi A6400K-t. Ezt ne értettem, de szerencsére van olyan funksün az alaplapban, hogy biosból lefrissíti magát, szóval aki hasonló konfigot cserélne előbb frissíten biost+uefit!
Még semmit sem teszteltem vele, csak töltögetem le a windows 8.1 pro-hoz a frissítéseket, de még ma este megyek pár kört a Dirt Rallyval, nem mintha akkora gamer lennék, de azért ehhez a géphez már érdemes lehet később hozzá csapni egy közepes videókaritSemmikép nem szándékozom lecserélni Atlon+vga combóra, mert annyira nem vagyok megszállott, kb 3db játék van ami érdekel a következő évből
És külön öröm, hogy eltüntettem végre azt a hulladék win10 est! tudom most sokan felhúzzák a szemöldöküket, és lehet a jövőben megkerülhetetlen lesz újra frissíteni, de nekem csak lassabb lett tőle a gép, és munka (videó vágás/renderelés stb..) közben is rengeteg hibával találkoztam. Tudom, hogy ez még nem a végleges, de nekem elég volt ez az egy hónap teszt is
Egyenlőre ennyi, később dobok pár dirt videót, és jó lenne a Star Wars Battlefrontal is kipróbálni, mert az A6400K egész jól vitte ahhoz képest. Lehet meg is venném ha legalább konzol szinten futna.
Köszi mindenkinek aki segített! Az A6400K-t pedig feldobtam hardverapróra 8k-ért Bp-i átvétellel ha valakinek kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest