Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Na szóval. Kis gondolkodás után előkaptam a lapomhoz letölthető SATA driver lemezt: [link] (186KB)
Ezzel kell ugye BIOS-ban SATA módra állított vezérlő esetén felismertetni az XP telepítővel a vezérlőt, hogy egyáltalán lássa az arra kötött winyót (megnéztem, tényleg ez kell hozzá)
Ez egy SFX ARJ archívum, amibe belekukkantva a Readme fájlban a következő szövegre bukkantam ''AHCI Compatible RAID Driver Diskette''. Megvizslatva az X86 könyvtárban található Ahcix86.inf fájlt pedig a következőt találtam ''ATI AHCI Compatible RAID Controller Driver''. No ezt ugye sejteni is lehetett.
Lényeg a lényeg: itt nincs külön meghajtó, mint az Intelnél. Itt egy egyszerű Raid vezérlő meghajtó van. Szerintem azért, mert maga a SATA vezérlő egyben RAID funkciót is biztosít. Aztán vagy használja az ember a RAID adta lehetőségeket vagy nem.
A Catalystban a RAID könyvtár felel meg ennek a bootlemeznek.
Használd nyugodtan azt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- VGA kibeszélő offtopik
- Horgász topik
- Corsair tápok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest