- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Na szóval. Kis gondolkodás után előkaptam a lapomhoz letölthető SATA driver lemezt: [link] (186KB)
Ezzel kell ugye BIOS-ban SATA módra állított vezérlő esetén felismertetni az XP telepítővel a vezérlőt, hogy egyáltalán lássa az arra kötött winyót (megnéztem, tényleg ez kell hozzá)
Ez egy SFX ARJ archívum, amibe belekukkantva a Readme fájlban a következő szövegre bukkantam ''AHCI Compatible RAID Driver Diskette''. Megvizslatva az X86 könyvtárban található Ahcix86.inf fájlt pedig a következőt találtam ''ATI AHCI Compatible RAID Controller Driver''. No ezt ugye sejteni is lehetett.
Lényeg a lényeg: itt nincs külön meghajtó, mint az Intelnél. Itt egy egyszerű Raid vezérlő meghajtó van. Szerintem azért, mert maga a SATA vezérlő egyben RAID funkciót is biztosít. Aztán vagy használja az ember a RAID adta lehetőségeket vagy nem.
A Catalystban a RAID könyvtár felel meg ennek a bootlemeznek.
Használd nyugodtan azt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő