- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Aktív témák
-
Sham Lee
csendes tag
Találtam egyet és megvettem.25k.Azért kösz az ajánlatokat!(senki nem írt
)
Cső. -
Sham Lee
csendes tag
Bocs.
Nem akarom rontani az üzletedet,de látom,hogy elég határozatlan vagy az ár tekintetében.Nekem sürgősen kellene a proci így nem fogok pár ezer forinton aggódni.Nekem az a 27ezres proci is jó lenne amit Deicide árul,pont ennyim van rá.Csak ha újat veszek az egy kicsit többe kerül.Annyi pénzem viszont nincs.
Ami a topicot illeti,pedig nem akartam újat nyitni csak azért,hogy ez mellett még egy ugyanilyen legyen.De ha annyira zavar,hogy ide írtam akkor egy moderátor törölje ki a hozzászólásaimat és nyitok egy új topicot.
Cső. -
Sham Lee
csendes tag
Te Rea,írjál árat mert engem érdekelne a procó. Sürgős lenne.Még ma kellene,ezért itt a számom:06/70 337-19-10.Ha valakinek van ajánlata küldjön sms-t vagy hívjon fel.Köszi.Csak 3200+ proci érdekel és csak egy darab.
Cső. -
trafipax
tag
up
-
Rea
csendes tag
Hali!
Nekem lenne egy eladó AMD Athlon XP 3200+ barton magos cpu-um A64-re való áttérés végett! Gari viszont nincs rá, számla nélkül vettem anno, most is ez megy a gépemben egy Asus A7N8X alaplapban. 200*11 -en megy a proci, és egy GlacialTech SilentBreeze III a hűtése. Sajnos szorzólockos a cucc. Ha így is érdekel, akkor írok árat. -
trafipax
tag
up
-
trafipax
tag
előre -->
-
trafipax
tag
up
-
zsoltee10
addikt
-
trafipax
tag
up ^
^
-
zsoltee10
addikt
miért barton?
miért nem inkább A64...?
-
Oliverda
titán
Itt olcsón találsz:
Bővebben: link -
trafipax
tag
tényleg nincs mikulás?
ti tudtátok ezt? -
trafipax
tag
up
-
trafipax
tag
up
-
trafipax
tag
tikk
takk
-
Lala6
őstag
-
trafipax
tag
Mikulásra kértem anyukáméktól 1 új konfigot,
de a testvérem aszonta, hogy nem is létezik a mikulás ugyhogy
kénytelen vagyok magamnak bevásárolni
Szal vennék procit minnél előbb, minnél jobbat, minnél kedvezőbb áron!
Várom az érdeklődőket izibe!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged