- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
kefehu
tag
Hali! Válasz:
1. A legjobb választás szvsz
2. A Messengeren szoktunk dumálni. Ő a rekordtartó (szinte mindenben), de már abba hagyta a tuningot teljes mértékben. A vízhűtését is eladta.
3.a Igen, dobozos. A gyári hűtő meglepően jó (sajna alu). Egész halk, kb. 2800-3750 között pörög. Csak magas frekvenciájú, cicergő hangja van, ami kicsit idegesítő.
3.b Nagyon jól hűt (lsd. 256 FSB)
4. Nem tudok erre biztosat mondani. A tesztekben nem teljesít a S939 sem kiemelkedően jobban. Szerintem a S754 3000+ nagyon jó választás, főleg, ha lemegy az ára. -
CWorm
aktív tag
Ah! A64 matrica rulez!!! :)) Én a billentyűzetemre ragasztottam ki, hogy mindig szem előtt legyen és tudjak benne gyönyörködni. :DD A házra meg az alaplap matricáját ragasztottam, mert az úgyis gagyi, a ház meg lent van a földön, szal nem sokszor esik rá a pillantásom.:)
-
CWorm
aktív tag
Szeva! Én is a64 tulaj vagyok, így veszem a bátorságot, hogy válaszoljak aa ööö 3. kérdésekre, mert csak azokra tudok. :)
Nekem a gyári hűtő tök jól megfelel, ráadásul halkabb is mint az előző (igaz hogy az már ''félrejárt'', szal pont egyenesen pörgött :) ), és a procit 40-45 fok körül tartaj. A max hőmérséklete amit eddig láttam az 47 fok volt, az alaplapé kb 38.
A proci amúgy 2gigahercen megy, de azt olvastam itt a fórumon (talán épp ebben a topikban :) ), hogy mehetne gyári hűtővel akár 2-5ön is. Biztos, csak én ezt nem tudom beállítani, mert a biosban nem lehet húzni a cuccot, máshogy meg nem értek hozzá. Na mindegy.
A64 előre! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest