- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
qtya
csendes tag
Kosz a hozzaszolast Jester!
A bios verzioszamat most nem tudom megmondani neked. Egy hete vettem, azota nem frissitettem, ugyhogy gyari verzio, ha ez mond neked valamit.
Amiert aggaszt a dolog, az az, hogy a vetel elott a tomsharware-en lattam egy videot a palomino hianyos hovedelmerol. A cikket is olvastam, es mar tudom, hogy ezt a hianyossagot javitottak, de az egesz mitsem er, ha az alaplap nem tamogatja.
Az alaplapom tamogatja (ASUS C.O.P (CPU Overheating Protection) ), ezzel elnyerte az AMD ajanlasat is. De mit er az egesz, ha eleve rosszul mer???
Amennyire a C.O.P. megnyugtatott a meresi hiba legalabb annyira idegesit.
Bios frissites szerinted segithet?? -
qtya
csendes tag
Sziasztok! Legyszi segitsetek!!!
Asus A7V8X alaplapom van XP2100+ procival (AGOIA jelu PALOMINO). SPIRE fridgerock hutovel.
Mielott megvettem kicsit utanaolvastam egy par dolognak. A legtobb oldalon 51-55 fokot irtak a maghomersekletre ezzel a hutovel.
Osszeraktam a gepet. Minden jo, csak a bios a cpu maghomersekletre 21-24 fokot ir. Azt is csak kb 3 perc alatt eri el. Eloszor nem akartam hinni a szememnek, mert mar a borda is melegebbnek tunt.
Levettem a bordat, es raragasztottam a mag melle egy kulso homerot. Osszeraktam, es lass csodat. Tenyleg nem annyi az annyi. A pot mero szerint 50-53 fokos a mag.
Valami nem stimmel. Az is lehet hogy trivialis a megoldas, csak en nem vagyok tisztaban valamivel.
Ha tudjatok a megoldast, vagy tapasztaltatok mar ilyet, segitsetek!
Elore is kosz!
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest