Keresés

Aktív témák

• BadGe

aktív tag

Egész este evett a fene mert valami RECEGETT a gépemben, na mindegy mondom, most nincs idegem szétszedni megint, biztos beszart valamelyik ''csendesítő'' venti. Ezzel elvoltam néhány napig, mígnem meg nem pillantottam egy szintel lejjebb az öcsémet aki nagyon fogta a fejét. Rögtön visszaemlékeztem, hogy a ezt a fejfogást már mintha láttam volna, kb a recegés kezdetével egy időben. Mindegy mondom, majd mongya ha van valami, ülök vissza a gép elé. Addigra már mindenféle magas hang is vegyült a recegés mellé és a vinyó is akadozott néha, a floppy-kat meg nem olvasta a gép. Na mondom, csinálok már néhány mentést - lévén szó komoly fejlesztő gépről - biztos ami receg. izé ziher.Az öcsém odalent közben már négykézláb mászott, de még mindíg nem szólt semmit. A CD-k persze nem sikerültek és mintha finom por vagy szőr??? lett volna rajtuk. Hát nem mondom ráférne egy takarítás erre a ''gépteremre''. 2 nap múlva megszűnt a recegés.... Öcsém lógó orral jön haza a bótbül, fekete szalag a gallérján.... Te Ge... Nem láttad a hörcsögömet?

Aktív témák