- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
Furcsa lenne ha egy detonátor driveren nem lehetett volna régebben is bekapcsolni a VSync-et,vagy egy AbitKT7-en nem lehetne a memória opciókat változtatni !!!
-
guest
veterán
Ha a virtuális memóriát letiltottad és nem használ a BIOS-ban a RAM késleltetést tedd autora vagy ha ott van akkor a legmagasabb értékre ,de a videókártya driverén a Vsync legyen bekapcsolva.(Ez fontos !)
-
guest
veterán
Tiltsd le a virtuális memóriát és úgy próbáld meg .
-
guest
veterán
Esetleg, ha eddig még nem múlt volna el a ''recegés'', akkor prószáld meg kisebb felbontásban, 16bites színmélységgel, TripleBuffer nélkül ugyanazokat a ''recegős'' progikat. Szerintem a vidkártya és rendszermemória közt nyomatja a ''recegéskor'' az adatokat a gép és ez okozhatja a nagy röhejt keltő ''recegést''. A fenti állításokkal csökkented a programok videomemóriaigényét, így nem kell a rendszermemóriához nyúlkálnia a kártyának menet közben.
-
guest
veterán
Bocs, még véletlenül sem akartam a témaindítót megbántani, csak baromira tetszik ez a szó, ezen röhögök órák óta...
-
guest
veterán
Hej, rece-fice...! Honnan a fenéből van ez a szó? Receg a gépem...! Besz*rok...!
-
guest
veterán
Nem a vinyóval van vmi gáz? Én akkor tapasztaltam 'recegést' (kurva jó ez a szó!!!), amikor az (Abit kt7e) fsb-t 100-ról megemeltem akár csak 101-re. Mint nagy nehezen rájöttem a vinyó (Q. lct20) nem bírta UDMA 100-ban a nagyobb fsb-t. (Nem a PCI frekit, mivel 133/33-on is ue. volt). PIO4-ben semmi gond. Végül úgy oldottam meg, hogy a vinyót szoftveresen visszavettem UDMA33-ra.
-
guest
veterán
a win2k -nak is be kell állítani a use DMA if available -t...
-
guest
veterán
Hasonlo tuneteket tapasztaltam amikor DivX-et futtattam (AC3 kodolas). A DirectX Sound Device buffer-je 100%-ra megtelt, a hang & kep akadozott.
Kikapcsoltam az alaplapi hangkartyat es behelyeztem egy PCI kartyat, ettol az akadozas megszunt. -
guest
veterán
Ja, meg BIOS ban és win98 ban is engedélyezd a DMA módot!
-
guest
veterán
Az nem recegés, hanem ricegés! Amúgy win98ban a start ---> futtatás ---> msconfig és abban mindent vegyél ki, majd restart és kiderül, javult-e valamit.
-
guest
veterán
szentem a receg itt azt jelenti,h pillanatra beszaggat, megtorpan. Nem folyamatos szagattásról van szó, hanem pillanatnyi.
Javíts ki ha nem jól magyaráztam meg a ''receg'' jelenséget :)
Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest