- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Egy dologra felhívnám mindenki figyelmét méghozzá arra hogy a Kindle 3 nem összekeverendő egy Android alapú tablettel azaz a Kindle Fire-el. A Fire nem kezeli az E-BOOK-kat natívan, ehhez mindenképpen kell egy külön progi mert az Android csak egy oprendszer nem több.
Szerintem egyszerűbb ha magad konvertálod át a fájlokat, én a Calibre nevű ingyenes progit használom erre a célra ami ráadásul tud csoportos konvertálást is mappából és mindezt magyarul. Egyedül Doc-ot nem kezeli viszont arra jó alternatíva a CZ-Doc2Txt COM Demo V2.0 ami viszont egyszerre csak két fájlt enged konvertálni mivel demo.
Az E-BOOK olvasására én a Cool Reader-t ajánlanám ami szintén ingyenes és a legújabb v3.0.54-33-as verzió hibátlanul kezeli a magyar ékezetes karaktereket is. Sajnos Kindle Fire-en angol a menü holott telefonon magyar, ezt leszámítva nagyon szuper olvasóprogi hihetetlen részletes beállításokkal.Én nem erőltetném az Amazonos kiterjesztést, tulajdonképpen fölösleges Fire-en inkább az előbb linkelt módszereket próbáld/próbáljátok ki nem fogtok csalódni.

Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Házi hangfal építés
- Mini-ITX
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs