- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Garmin topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strabi
csendes tag
Megint van egy kis problémám és nem igazán értem mit ronthatok el.
megvan a kindle címem, erre ha küldök egy file-t, jelen esetben egy .doc, akkor konvertálják nekem .azw-re ami a kindle kiterjesztése. kaptam is egy válaszmailt hogy megcsinálták nekem és ha bekapcsolom a kindlét akkor le is szedi. nos, ez nem történik meg! az amazon oldalamra felmegyek és azt látom hogy 3 pending delivery-m is van, egyik sem jön meg a kindlére.
ezután megcsináltam a dropbox-szal, az azw-t gépre le tudom tölteni a gépemre (a válasz emailben kapok egy linket, ja ha kindlevel megyek erre a letöltőlinkre akkor "download failed" üzenetet kapok...) onnan feltoltam dropboxra, majd a kindlevel a böngészőben letöltöttem a fájlt és amikor rámennék egy "cannot open" üzenetet kapok. marhára nemtom mi van, kellene talán egy app a kindlere ami beolvassa az azw-t?
a .doc-ot is felraktam dropboxra, ezt is letöltöttem és a quickoffice egyből megnyitja, ezért gondolok arra hogy esetleg az azwhez is egy app kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Apple iPad 6th Gen 32gb Wi-fi, 6 hónap Garancia, Space Grey Színben
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest