- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
esicyhun
tag
Képzeld, nekem megy a stick menüjéből is. Annyit rontottam el, hogy a szállítási címekkel variáltam, közben pedig a kártyaadatoknál megadott számlázási címet kellett német címre módosítani. Tehát most amazon.de account, revolut magyar kártya és hozzá német számlázási cím van, és megy minden.
Köszi még egyszer.
-
esicyhun
tag
Szia!
Bocsi, csak most jártam errefelé. Hasonlóan van beállítva, ahogy nálad, csak amazon.de-t használok. Valós német cím nekem is be van írva az amazonon, fizetéshez szintén Revolut kártyával, és nekem is default a cím és a kártya is fizetésnél. Mondjuk a revoluthoz tartozó cím nálam magyar. Sticken nem megy a letöltés, de megpróbálom, ahogy írtad a weben keresztül, kíváncsi vagyok. MIndenesetre köszi a tippet, majd írok sikerült-e.
-
contaxg
veterán
Ez olvasható nálam: To improve your Amazon purchasing experiences, set a preferred payment method vagyis nálam nincs beállítva semmi fizetéshez és megy
Igaz jó kétéves a kütyü, németből jött és UK-ra lett regisztrálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest