Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Tudom minek a rövidítése a ROM olyan 27+ éve!
Ugyanez a helyzet a RAM-mal is, csak ugye sok helyen tényleg ezt a ROM-ot írják tableteknél stb. A konkrét példa a Xiaomi hivatalos oldaláról:
Xiaomi TV Box S (2nd gen) - Xiaomi Magyarország
Ha ROM lenne, frissíteni sem lehetne rajta semmit. Mert nem lenne lehetséges írni.
#28csibe1:A SkyShowtime-ot úgy kellett külső szoftverrel feltenni, a HBO-nál szintén ugyanez a helyzet.
SkyShowtime-ot olvastam az összefoglalójában a másik topicnak, szerencsémre engem nem érint, az Amazon Prime - mely évek óta megvan, de eddig az abszolút alap csak a MAX volt a maga több mint 10 éves előfizetésével, innentől két szereplőssé teszi az alap streaming szolgáltatók körét - mellett a MAX volt az, amit egyből beállítottam. A MAX esetében sem kellett bűvészkednem, egyszerűen letöltöttem az Amazon AppStore-ból és már ment is. A Disney + újból aktív nálam, az is alapból fel volt telepítve.
A Youtube-ból a hivatalos appot használom. Ha valakinek van Adguard előfizetése (nekem lifetime van 2017 óta), akkor a routerben elvileg elég az Adguard DNS-t megadni, és nincs több reklám. Eddig nem adtam meg a routerben, mert PC-re alapból fent van a kliens, laptopra szintén, telefonra megint pipa, de a Stick esetében nem lehetséges feltenni, viszont ha a Routerben beállítom, a Stick úgyis arról kapja az adatot
Sőt public:
Connect to public AdGuard DNS server (adguard-dns.io)
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5450 14" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 ,15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ugyanez a helyzet a RAM-mal is, csak ugye sok helyen tényleg ezt a ROM-ot írják tableteknél stb.
Ha ROM lenne, frissíteni sem lehetne rajta semmit. Mert nem lenne lehetséges írni.