Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz Hieronymus #29 üzenetére

Tudom minek a rövidítése a ROM olyan 27+ éve! :D Ugyanez a helyzet a RAM-mal is, csak ugye sok helyen tényleg ezt a ROM-ot írják tableteknél stb.

A konkrét példa a Xiaomi hivatalos oldaláról:
    Xiaomi TV Box S (2nd gen) - Xiaomi Magyarország
    Ha ROM lenne, frissíteni sem lehetne rajta semmit. Mert nem lenne lehetséges írni.
    #28csibe1:
    A SkyShowtime-ot úgy kellett külső szoftverrel feltenni, a HBO-nál szintén ugyanez a helyzet.

SkyShowtime-ot olvastam az összefoglalójában a másik topicnak, szerencsémre engem nem érint, az Amazon Prime - mely évek óta megvan, de eddig az abszolút alap csak a MAX volt a maga több mint 10 éves előfizetésével, innentől két szereplőssé teszi az alap streaming szolgáltatók körét - mellett a MAX volt az, amit egyből beállítottam. A MAX esetében sem kellett bűvészkednem, egyszerűen letöltöttem az Amazon AppStore-ból és már ment is. A Disney + újból aktív nálam, az is alapból fel volt telepítve.

A Youtube-ból a hivatalos appot használom. Ha valakinek van Adguard előfizetése (nekem lifetime van 2017 óta), akkor a routerben elvileg elég az Adguard DNS-t megadni, és nincs több reklám. Eddig nem adtam meg a routerben, mert PC-re alapból fent van a kliens, laptopra szintén, telefonra megint pipa, de a Stick esetében nem lehetséges feltenni, viszont ha a Routerben beállítom, a Stick úgyis arról kapja az adatot :)
    Sőt public:
    Connect to public AdGuard DNS server (adguard-dns.io)

Új hozzászólás Aktív témák