Hirdetés
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamTheDog
tag
:))
Már megvettem, mikor még a 37 dolláros eredeti ár volt. Ez lett postaköltséggel 44.15. Most úton van, csak nem tudom mennyit kell még fizetnem itthon. Ha jól kalkulálok, akkor áfa, plusz 6000 forint DHL-es kezelési költség, de nem biztos, hogy jól kalkulálok.10 évvel ezelőtt (akkor rendeltem legutóbb az USA Amazonról) a 40 dolláros csomagért semmit nem kellett pluszban fizetnem, de akkor még ilyen tracking sem volt, vagy csak nem emlékszem rá, ahogy arra sem, hogy ki hozta a csomagot.
-
IamTheDog
tag
Hát, it [link] t van, de sokat nem érünk vele, mert azóta az Amazonnál sold out.
-
IamTheDog
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hát, a DHL trackernél az van, hogy "fizetés szükséges", bár alatta az apróbetüsnél az van, hogy "előfordulhat" hogy vám vagy áfaköteles. Illetve az Amazonnál az van, hogy "collected tax: 0,00". Lehet volt a check out-nál, ahol kifizethettem volna azonnal? Elég sokat molyoltam a rendeléssel, és nem emlelszem ilyenre.
-
IamTheDog
tag
Sziasztok,
tudja valaki, hogy az alabbi estnél mennyi lesz nekem pluszban az áfa és/vagy vám?
Bolt: Amazon.com, raktár tehát USA
Ár: 44.15 dollár
Szállítás: DHL ExpressÚgy rémlik csak Áfát kell majd fizetnem, de a DHL vajon mennyit számol fel? Kikerülhetőek egyébként?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Garmin Marq 2 Adventurer Garanciális (2026.04.), ÚJ gyári szíjakkal, Full Set
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest