Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Ha itthon is kapható lesz, a Z Fold becsukhat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdanii13
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Így utána néztem mindennek, német amazon nem fogadja el. Angol elvileg igen de ahogy néztem ott is vannak fennakadások.. Mondjuk Aliexpressen is van hogy 2-3 napig valamiért nem fogadja el.
Az egyetlen ami idegesít, hogy végre eldöntöttem mit akarok, szállítanának is ide erre nem fogadja el a kártyát...

-
rdanii13
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Aliexpressen-en tudok vele, Paypal-em is van rá regisztrálva.
Beírtam, muterrel is lefordíttatam ő is ezt mondta hogy valami kuponról beszél. De miután kártyaszámot kér, lejárati dátumot azután írja ki ezt ha le okéznám. Egyébként amazon.co.uk-n írja a kártyáknál a Maestro-t, itt a németen pedig nem..
-
rdanii13
tag
Megint én...
Más fülesre esett a választás amit már szállítanak ide, viszont a fizetésnél ezt írja:
Der Gutschein konnte im aktuellen Land nicht verwendet werden.
Maestro kártyám van, elvileg lehetne vele fizetni de valamiért mégsem... -
rdanii13
tag
Sziasztok!
Most először rendelnék Amazonról, viszont elvileg nem szállítják ide ezt. Ha minden igaz egyik eladótól sem szállítanak ide. Kérdésem az lenne esetleg valami megoldás nincs erre? Mert angol amazonon van ugyanez és elvileg szállítanak is csak ott kb 19ezer forintra jönne ki annyit meg már nem ér inkább 14-ért Aliról megrendelem és várok rá 1 hónapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest