Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
oh wow. Előbb jött mail, h az egy napi késés miatt visszautalják a pk árát. Ez mondjuk meglepett.
-
KisTücsök
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
De. UPS-en, viszont mindkettőn ugyanaz volt. Tegnap este 8 órai kézbesítés. Aztán az amazon frissítette a nyomkövetést, az ups-n semmi változás nem volt. Fura.
Nah, viszont olyan tekintetben már lényegtelen, hogy ma csak megjött. Kettőkor, előtte telefonált a futár.
Viszont. Én ilyen trehány csomagolást még nem láttam. Egy szimpla egyszerű kartondobozba belerakva a gyári csomagolásában (ami max arra jó, h a bolt polcán ne sérüljön). Olyasmi kartonba volt az egész, mint amit könyvek szállításánál szoktak használni, ez a "széthajthatós". Semmivel sem volt kibélelve, ott lötyögött benne. Egyébként egy külső HDD-ről beszélünk, csodálkozom, hogy egyáltalán működik. Most rendeltem először német amazonról, hát nem tudom...
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
amazon.de-ről rendeltem expedited delivery-vel, ez nem valami garantálás lenne, h megkapom azon a napon, amit kiír? Ha már többet fizettem érte. Avagy csak valamivel előbb, mint a simánál? Ma kellett volna megjöjjön, de semmi, most meg kaptam egy "Now expected 18 June - 24 June. We're sorry your package is late" szöveg.
Persze futárnál is bármi közbejöhet. Nem rendeltem még amazonról, azért kérdezem.
-
KisTücsök
addikt
Hali!
Maestro kártyával esélytelen prime-ot csinálni? amazon.co.uk-ról próbálok, mert ez legalább elfogadja a kártyát, de amikor a prime szekciónál megadom, ezt írja: "This card is not eligible for this purchase."
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest