- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
oh wow. Előbb jött mail, h az egy napi késés miatt visszautalják a pk árát. Ez mondjuk meglepett.
-
KisTücsök
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
De. UPS-en, viszont mindkettőn ugyanaz volt. Tegnap este 8 órai kézbesítés. Aztán az amazon frissítette a nyomkövetést, az ups-n semmi változás nem volt. Fura.
Nah, viszont olyan tekintetben már lényegtelen, hogy ma csak megjött. Kettőkor, előtte telefonált a futár.
Viszont. Én ilyen trehány csomagolást még nem láttam. Egy szimpla egyszerű kartondobozba belerakva a gyári csomagolásában (ami max arra jó, h a bolt polcán ne sérüljön). Olyasmi kartonba volt az egész, mint amit könyvek szállításánál szoktak használni, ez a "széthajthatós". Semmivel sem volt kibélelve, ott lötyögött benne. Egyébként egy külső HDD-ről beszélünk, csodálkozom, hogy egyáltalán működik. Most rendeltem először német amazonról, hát nem tudom...
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
amazon.de-ről rendeltem expedited delivery-vel, ez nem valami garantálás lenne, h megkapom azon a napon, amit kiír? Ha már többet fizettem érte. Avagy csak valamivel előbb, mint a simánál? Ma kellett volna megjöjjön, de semmi, most meg kaptam egy "Now expected 18 June - 24 June. We're sorry your package is late" szöveg.
Persze futárnál is bármi közbejöhet. Nem rendeltem még amazonról, azért kérdezem.
-
KisTücsök
addikt
Hali!
Maestro kártyával esélytelen prime-ot csinálni? amazon.co.uk-ról próbálok, mert ez legalább elfogadja a kártyát, de amikor a prime szekciónál megadom, ezt írja: "This card is not eligible for this purchase."
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ Dell Ultrasharp U4025QW (5120 2160) IPS, 120 Hz, profi színpontosság, ívelt, Garis
- Rtx 2080Ti/ Ryzen 5 4600G/ 16GB G.Skill/ 1TB M2/ Win11/ Garancia
- Raspberry Pi 5 8 GB + Argon One V3 ház + 512GB SSD + Gyári adapter
- HP Probook akciós áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest