Hirdetés
- iPhone topik
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
Eddig még nem rendeltem semmit amazonról, de most kéne vennem egy ilyet.
Úgy látom nem szállítják M.O.-ra, mi lenne a módja és a költsége, hogy mégis ide jusson?
Tudtok ajánlani valakit? -
Bacusuz
őstag
Sziasztok
Segítségeteket kérném a következőkben:Szeretnék egy ilyen akkut rendelni usa-ból amazonról,de nem engedi.
Több okot is felsorolt mint pl:
"Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order. You can also see if this item is available to ship to your address from another seller."
Legnagyobb gondom hogy sehol nem lehet ilyet kapni.Van ötlete valamelyikőtöknek hogy hogyan tudnám a hirdetésben szereplő akkut idehozatni?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest