Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valed
tag
Német amazonról rendelnék egy terméket, azonban címre híbát ír és nem engedi megvenni: "
Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order." utoljára tavaly nyáron rendeltem innen akkor semmi gond nem volt engedte ugyan erre a címre. Mi lehet a baj? -
Valed
tag
Tudna valaki segíteni garanciális ügyintézésben? Spanyol amazonról vettem egy telefont az amazon maga volt az eladó. A gps az utóbbi egy hónapban elkezdet szarakodni nagyon gyakran dobja a jelet. Ki akarom cseréltetni de teljesen elvesztem. Semmit se tudok spanyolul, de gondolom angolul lehet velük kommunikálni. Mi a hiba bejelentésének menete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Le Mans Ultimate
- Fujifilm X
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Androidos fejegységek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest