- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszichiater
senior tag
válasz
pszichiater
üzenetére
Most lekapták

-
pszichiater
senior tag
Sziasztok!
Első rendelésem. amazon.com-ról rendeltem, amit rögtön el is rontottam, mert véletlen kifizettem az egyik terméket, utána meg a másikat, úgyhogy most sikerült két csomagot, két szállítási költséget összehoznom.
Kérdés az hogy olyan van hogy csak az egyik rendelést vonták le a kártyámról a másikat pedig nem ?! Ennek ellenére ez utóbbi is úton van, annak ellenére hogy az nincs kiegyenlítve. Igaz az utóbbinak nincs még track száma, csak várható érkezés. Írjak nekik hogy rendezném, vagy majd levonják ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kérdés az hogy olyan van hogy csak az egyik rendelést vonták le a kártyámról a másikat pedig nem ?! Ennek ellenére ez utóbbi is úton van, annak ellenére hogy az nincs kiegyenlítve. Igaz az utóbbinak nincs még track száma, csak várható érkezés. Írjak nekik hogy rendezném, vagy majd levonják ?