- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Én szerintem ez a VÁM eljárás meg ugyan úgy működik min anno az autó szerelőnél hetente kijáró vizsgabiztost meg kellett fizetnie a műhelynek. Ott is a DHL-nél vagy kihelyezett ügyintéző van akit külön fizetnek, vagy egyik saját ember intézi és a vámolt termékek után a papírokat, pénzt át kell juttatni a NAV-nak, tehát több a meló és sokkal gyorsabb mint a Posta. Nem csak a szállítás expressz hanem az ügyintézés is, és ennek ára van. Attól, hogy te díjat a NAV-nak szeretnéd fizetni, ami nem fog menni, azért az eljárást ők intézik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Arra lehet más szabályok vonatkoznak. Olvasd el az eladó oldalán a felhasználási feltételeket.
Joshi: pár hozzászólást olvass vissza, az utóbbi napokban többen is kérdezték ugyanezt. Leírtuk hogyan lehet felvenni Amazonnal a kapcsolatot.
Krisszer: többszörösen túl vannak terhelve a postán ilyenkor. Van rá esély (szerintem tuti) megérkezik karácsony előtt.
-
-
viharhozo
addikt
Azert merlegeld a dolgot, mert igy fogsz fizetni 16-20k-t (en UPS-szel szallittattam Amerikabol, nem ismerem a DHL tarifait), es lehet, h jobban jarsz, ha nem veszed at a cuccot, mert akkor csak a szallitast bukod.
Ez a dokumentumcsatolas is erdekes, a UPS tolem csak egy meghatalmazast kert, a tobbit ok inteztek, igaz, ott volt a szamla a csomagban.
-
Beni2360
félisten
Mivel írta, hogy nem számolt fel semmilyen adót az áru után ezért neked kell fizetni.
Tudtommal csak akkor számolja fel ha a szállítás az Amazon raktáron keresztül történik.( Versand durch Amazon - Shipping via Amazon ) ha ez nincs a termék oldalán akkor az bizony áfa mentesen kerül szállításra.
De ha tévedek akkor eddig nem jól értelmeztem az itt leírtakat és felvilágosításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest