Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• qqzs
    őstag

Igen van Smartbank, és semmi nem jött, külön minden oldalt végignéztem, ma voltam bankfiókba még telekódot is változtattam. de korábban is simán letudta vonni Amazon a pénzt, nem kellett soha semmit megerősíteni, pedig bevolt állítva az sms-es dolog akkor is.

A helpdesknél még annyit mondtak, hogy amikor visszautasítja a tranzakciót a bank, akkor valami Pin- kódra hivatkozva teszi, amit ők sem értenek, hogyan lehetséges.

nezt meg az otp uzenteidet szoltak hogy be kell allitani a kartyakra kulon webfizetest amit a netbankban tudsz, anelkul jan 1 tol nem tudsz neten fizetni

"2021. január 1-től mindenkinek kötelező lesz több lépcsőben jóváhagynia az internetes kártyás vásárlásait, ha olyan kereskedőnél vásárol, aki alkalmazza ezt a szolgáltatást.
    Ön kétféleképpen tudja azonosítani magát internetes vásárláskor
    - vagy az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás (OTP SmartBank alkalmazás) használatával;
    vagy a mobileszközére kapott internetes biztonsági kóddal (SMS) és TeleKóddal."

• zsoltzsolt
    addikt

Igen van Smartbank, és semmi nem jött, külön minden oldalt végignéztem, ma voltam bankfiókba még telekódot is változtattam. de korábban is simán letudta vonni Amazon a pénzt, nem kellett soha semmit megerősíteni, pedig bevolt állítva az sms-es dolog akkor is.

A helpdesknél még annyit mondtak, hogy amikor visszautasítja a tranzakciót a bank, akkor valami Pin- kódra hivatkozva teszi, amit ők sem értenek, hogyan lehetséges.

Próbáld meg itt - ez az OTP fórum, mintha az utolsó hozzászólónak is lennének hasonló gondjai. De érdemes visszaolvasni jó pár nap bejegyzéseit, gyakori gond
    LINK

Új hozzászólás Aktív témák