Hirdetés
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
Nálam is hasonló volt, CIB-es visa kártyáról nem tudták levonni a vételárat (előtte az 1 eurós próba simán megtörtént).
Töltöttem fel gift cardra pénzt, gondoltam, hogy így majd könnyebb lesz, ezt érdekes módon le tudták vonni, de utána a gift carddal sem tudtam fizetni a termékért, mindig hibára futott.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ők is megpróbálták és nekik sem sikerült! Mondták, hogy állítottak valamit a rendszeren és írjak nekik másnap, ha még mindig nem vonódott le a pénz a gift cardról. Persze nem vonódott le.
Megint írtam nekik, akkor már sikerült megoldaniuk, levonódott a pénz, pár nap múlva elindult a csomag is, ami aztán 3 nap alatt ide is ért (szerencsére még pont a sztrájk előtt), a Trans-o-flex hozta.
Szóval vannak még érdekességek

-
retifosas
csendes tag
A Visa K&H kártya biztosan nem lehet a probléma, mert én is azzal vásárolok. Nézd meg a bankkártyához beállított virtuális (internetes) tranzakciók limited. Valószínűleg ki van kapcsolva, vagy alacsonyra van állítva. A K&H mobilbankon keresztül is tudod módosítani. A változás azonnal megtörténik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest