Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Apple Watch
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
retifosas
csendes tag
A Visa K&H kártya biztosan nem lehet a probléma, mert én is azzal vásárolok. Nézd meg a bankkártyához beállított virtuális (internetes) tranzakciók limited. Valószínűleg ki van kapcsolva, vagy alacsonyra van állítva. A K&H mobilbankon keresztül is tudod módosítani. A változás azonnal megtörténik.
-
retifosas
csendes tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni tőletek, hogy mitévő legyek. Pénteken rendeltem egy terméket az amazon.de-ről. Kifizettem, de másnap szombaton az amazon oldalán böngészve véletlenül megtaláltam ugyanazt a terméket olcsóbban, ráadásul szállítási díj nélkül. Gyorsan az előző rendelésemet stornóztam de, azt a választ kaptam, hogy már nem tudom leállítani a kiszállítást, mert a csomagot elindították. Mi van ha nem veszem át a küldeményt? Visszakapom a pénzt? Nem szeretném saját költségemen visszaküldeni, úgy már nem éri meg. Milyen lehetőségeim vannak? Illetve mit javasoltok? Még ilyen tapasztalatim nincsenek. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Mazda topik
- Autós topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 48 hangszórós mélynyomó kanapé alá
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest