- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Akkor hagyjuk az afa torvenyt az elmult 30evben csak megertettem mar

Nincs magyar cegem. Angol van ukban afa registralt. Semmi logika nics benne hogy magyarorszagra szallitva afa mentesen araznak de ukba szallitva nem.
Barmit vettem barhonnan eubol mindenki afa mentesen szamlazott ukba.
Plusz ezt az amazon talalta ki, sehol semmi felelosegem nincs abban hogy veszek e valamit nemet amazonrol vagy nem mert mindegy mivel fizetek ceges vagy magan kartyaval mindenkeppen levonjak az afat es a szallitasi cimnek sinvs koze ceghez. Soha nem kerdeztek meg majd be fogom e vallani vagy ceg rendeli e. Egy tobb mint tiz eves amazon accountrol van szo ami csak bovult cimekkel fizetoeszkozokkel.
Az adoszamomat meg akkor adtam meg amikor az uk cimunket commercialnak jeloltem hogy max otig szallitsanak mert iroda vagyunk nem lakas.
Szoval nekem tovabbra se tunik ok-nak a dolog. A hu cimunkre kaphatunk egy listat max hogy x afat fizessunk be bar mivel nevhez sem kotheto aki ott lakik ezert behajthatatlan.
Remelem sokaig megtartja ezt a szokasat az amazon.de
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Háztartási gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest