-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
A rendelés igazán nem bonyolult. Pénzt költeni egyszerű.
Kinézed mit szeretnél. Szépen bepakolod a kosaradba. Ezek után Check out -> és lépésről lépésre végigvezet. Megkérdezi milyen postázással küldje, melyik címre, kell-e mint ajádék csomagolni stb. Legvégső lépésben megkérdezi melyik kártyádról akarod fizetni. Itt elvileg megnézi van-e rajta elég fedezet, de ebben nem vagyok biztos. Ha midnen oké megtörténik a megrendelés, melyről kapsz egy visszaigazoló levelet is. Ezek után összeszedik a csomagot, és ha minden megvan csak akkor vonják le a pénzt. Ekkor kapsz újabb levelet, hogy elindult és ekkor és ekkor fog megérkezni. Ennyi
.
Én nem szoktam gyakran rendelni, de nem tart semeddig. Megbízható és jó áron vannak a cuccok (Zenei CD-k különösen. Ennél már csak az eBay jobb
).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
).