Hirdetés
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tompa55
csendes tag
Sziasztok! Futárszolgálat a téma.
Szokott valaki UPS-kiszállítással csomagot kapni az Amazonról? Én a német Amazonról rendelek 10+ éve elég sokat, és csak akkor kapom meg, ha nem az UPS vagy a magyar posta a futár. A magyar postát szerencsére csak az osztrák posta használja partnerként, ez ritkán van, az UPS viszont random feltűnik, és ilyenkor garantált, hogy visszamegy a csomag a feladónak.
Az UPS azt állítja évek óta, hogy nem kapnak se címet, se telefonszámot az amazontól, és a csomagon sincs rajta, ami egyrészt röhejes állítás, másrészt ha igaz lenne, akkor a többi futárszolgálat se tudna kiszállítani.
Az igazság ezzel szemben az, hogy ha az expressone vagy a dpd szállítja ki, akkor előtte kapok sms- és email értesítést, linket az egyeztetéshez, illetve a futár fel is hív, hogy otthon vagyok-e. Ezekkel még soha nem volt gondom. Az UPS évek óta ugyanazt a hülyeséget hangoztatja, hogy miért nem hajlandó kiszállítani, és minden lepattan róluk. Hiába van UPS-fiókom is, benne minden elérhetőséggel, hiába van összekötve az amazon-accountommal, ezek egyszerűen nem léteznek nekik. Nem lehet semmilyen managerhez eljutni, csak a flegma és ellenséges ügyfélszolgálatos nőig.
Most jogi eljárást akarok indítani ellenük, ügyvéddel konzultálok. Nehéz ebben a helyzetben egy világos kártérítési igényt megfogalmazni, mert egyrészt nem sokmilliós értékekről van szó, másrészt azt mondják, hogy nekem nem tartoznak semmivel, az amazon követelhet bármit rajtuk legfeljebb, a hibás teljesítésért. Az amazonnal is beszéltem, ők pont azt mondják, amit vártam, hogy majd utánanéznek, meg egyéb bullshit, de semmi konkrét akcióterv. Arra se tesznek ígéretet, hogy kirúgják a magyar UPS-t, pedig ez lenne az egyedüli megoldás.
Az érdekelne, hogy ez csak velem történik-e folyamatosan, vagy létező problémáról van szó és más is látott már ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB - Garancia: 2027.07.22
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS érintő i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- XPS 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest