Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
azt hittem, hogy usa gyártás (még ha naiv is vagyok). teszek egy próbát, köszönöm. felettébb bosszantó, mert egy hónapos lassan rendelés.
más kérdés: egy barátom szokott rendelgetni hébe-hóba, hogy nem szereti a .de-t, mert lassan jön meg. bezzeg az angol mindig gyors. itt él, ide rendel: hogy lehet ez? azt mondta, hogy persze, van aminél jelzik, hogy nem szállítják, de sokszor mégis bejön. hogy lehetséges ez?
szerk.
csak olyan gombot látok, hogy "leave seller feedback", ez viszont nem direkt kapcsolat, hanem értékelés. úgy gondolnám, hogy nem ez kell nekem, vagy tévedek?
szerk. #2
a tracking alatt találtam egy ilyet, ezt érdemes megvárnom?
We’re sorry your parcel is late. If it hasn’t arrived by Wednesday, 25 Jan, please come back for more options.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest