Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Nekem ez lenne az első vásárlásom az Amazon-on.
Történt egy kis baki. Amikor regisztráltam az amazonra, rossz e-mail címet adtam meg. De sajnos ettől függetlenül létrejött a fiókom. Legtöbb oldalon küldenek egy megerősítő linket a regisztrált címre, amit el kell küldeni. Ezután tudom használni a fiókomat. Itt nem így volt.
Ezt akkor vettem észre amikor már megrendeltem az árut. Gyorsan létrehoztam a "rossz" mail címet. Később már kaptam az Amazontól leveleket erre a címre. Pl, amikor nyelvet változtattam az oldalon.A kérdésem az lenne: Ha rendeltek az oldalról, akkor a rendelésről kaptok e-mailt? Ha igen, akkor annak van valamilyen jelentősége, azon kívül hogy visszaigazolják a rendelést?
Már felvettem a kapcsolatot az eladóval, és el is küldtem neki a rendelés sorszámát. Elküldtem neki a tétel fényképét, és nevét, az esetleges félreértések elkerülése végett.
Erre visszaküldött egy másik rendelési számot.Sajnos nem beszélek németül, ezért nem egyértelmű a fordítás.
"Bestellung: # ------------------------
Bestellen Sie werden in Ihrem Amazon-Konto nicht zeigen, bis Sie Ihre Zahlung bestätigen.
Ok, alles, was Sie tun müssen, um jetzt die Transaktion abzuschließen muss Geld auf das Konto von Amazon in Europa übertragen.
Nach dem Abschluss von Zahlung, bitte eine Kopie der Zahlung senden.
dankNem értem mit akar még befizettetni.
Szóval, lehet hogy ennek köze van ahhoz, hogy a rendelés pillanatában még nem volt e-mail címem? Ezért volt a fenti kérdés, a visszaigazoló maillel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Invincible VS: jövő hónapban jön a nyílt béta
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Xiaomi 12T - 8/128GB I Dimensity 8100-Ultra I Doboz + Tok +120W töltő I Foxpost
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 512GB SSD / Midnight / Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest