- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Nekem ez lenne az első vásárlásom az Amazon-on.
Történt egy kis baki. Amikor regisztráltam az amazonra, rossz e-mail címet adtam meg. De sajnos ettől függetlenül létrejött a fiókom. Legtöbb oldalon küldenek egy megerősítő linket a regisztrált címre, amit el kell küldeni. Ezután tudom használni a fiókomat. Itt nem így volt.
Ezt akkor vettem észre amikor már megrendeltem az árut. Gyorsan létrehoztam a "rossz" mail címet. Később már kaptam az Amazontól leveleket erre a címre. Pl, amikor nyelvet változtattam az oldalon.A kérdésem az lenne: Ha rendeltek az oldalról, akkor a rendelésről kaptok e-mailt? Ha igen, akkor annak van valamilyen jelentősége, azon kívül hogy visszaigazolják a rendelést?
Már felvettem a kapcsolatot az eladóval, és el is küldtem neki a rendelés sorszámát. Elküldtem neki a tétel fényképét, és nevét, az esetleges félreértések elkerülése végett.
Erre visszaküldött egy másik rendelési számot.Sajnos nem beszélek németül, ezért nem egyértelmű a fordítás.
"Bestellung: # ------------------------
Bestellen Sie werden in Ihrem Amazon-Konto nicht zeigen, bis Sie Ihre Zahlung bestätigen.
Ok, alles, was Sie tun müssen, um jetzt die Transaktion abzuschließen muss Geld auf das Konto von Amazon in Europa übertragen.
Nach dem Abschluss von Zahlung, bitte eine Kopie der Zahlung senden.
dankNem értem mit akar még befizettetni.
Szóval, lehet hogy ennek köze van ahhoz, hogy a rendelés pillanatában még nem volt e-mail címem? Ezért volt a fenti kérdés, a visszaigazoló maillel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Milyen TV-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5060 EAGLE OC 8GB GDDR7 garis
- Eladó GARANCIÁLIS Asus TUF Gaming Nvidia Geforce RTX 4070 ti OC 12gb
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest