Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Nekem ez lenne az első vásárlásom az Amazon-on.
Történt egy kis baki. Amikor regisztráltam az amazonra, rossz e-mail címet adtam meg. De sajnos ettől függetlenül létrejött a fiókom. Legtöbb oldalon küldenek egy megerősítő linket a regisztrált címre, amit el kell küldeni. Ezután tudom használni a fiókomat. Itt nem így volt.
Ezt akkor vettem észre amikor már megrendeltem az árut. Gyorsan létrehoztam a "rossz" mail címet. Később már kaptam az Amazontól leveleket erre a címre. Pl, amikor nyelvet változtattam az oldalon.A kérdésem az lenne: Ha rendeltek az oldalról, akkor a rendelésről kaptok e-mailt? Ha igen, akkor annak van valamilyen jelentősége, azon kívül hogy visszaigazolják a rendelést?
Már felvettem a kapcsolatot az eladóval, és el is küldtem neki a rendelés sorszámát. Elküldtem neki a tétel fényképét, és nevét, az esetleges félreértések elkerülése végett.
Erre visszaküldött egy másik rendelési számot.Sajnos nem beszélek németül, ezért nem egyértelmű a fordítás.
"Bestellung: # ------------------------
Bestellen Sie werden in Ihrem Amazon-Konto nicht zeigen, bis Sie Ihre Zahlung bestätigen.
Ok, alles, was Sie tun müssen, um jetzt die Transaktion abzuschließen muss Geld auf das Konto von Amazon in Europa übertragen.
Nach dem Abschluss von Zahlung, bitte eine Kopie der Zahlung senden.
dankNem értem mit akar még befizettetni.
Szóval, lehet hogy ennek köze van ahhoz, hogy a rendelés pillanatában még nem volt e-mail címem? Ezért volt a fenti kérdés, a visszaigazoló maillel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Suzuki topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest