Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Android Autót minden mobilra!
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok!
Ez a megfelelő topic a kérdéseimhez. Rendeltem egy fejhallgatót az amazon.com -ról ami így nagyon jóárasított volt, még szállítási és kezelési költséggel együtt is sokkal olcsóbbra jönne ki, mintha itthon venném meg.
Ajándékként lesz feladva. De el vagyok bizonytalanodva mert egy régebbi cikkben azt olvastam, hogy az már nem játszik, nem beszik figyelembe az usaból rendelt termékeknél a magyar hatóságok. Tényleg így van ez?A számla így néz ki:
Item(s) Subtotal: $125.52
Shipping & Handling: $35.97
-----
Total Before Tax: $161.49
Estimated Tax To Be Collected: $0.00
Import Fees Deposit $40.37
-----
Grand Total: $201.86Ebből az Estimated Tax To Be Collected nem azt akarja jelenteni, hogy az amazon szerint a cuccot nem fogja külön áfa és vám terhelni?
Mi a fene azaz Import Fees Deposit? Az lenne az áfa, magyarul előre megfizettették velem az itteni áfát?Vagy nagyon meg fogom szívni és a 201 dolláros vég összeget még megterhelik a magyar hatóságok vám+áfa+kezelési költséggel?
Az amazon mivel szállít a BP reptérről házig? FedEx, magyar posta vagy egyéb futár cég?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Core Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs