Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernewor
lelkes újonc
Sziasztok, dec.1-én rendeltem először német Amazonról. Revoluttal kifizettem, és azóta várok. Lehetséges, hogy 14 nap alatt nem sikerült elküldeni a cuccot? Ráadásul most már azt írják, hogy nincs készlet. Ok, dec.18 a határidő, csak naivan azt gondoltam, hogy nem Aliról rendelek jóval olcsóbban, mert kellett volna a termék, hanem innen, mert talán pár nap alatt itt van, ez eddig nem jött be. Szóval ez így normális szállítás Amazon esetén? Valamint ha nem érne ide határidőre, akkor hogyan tudom visszakérni a pénzt? (zárójelben: ez az első rendelésem innen, de eddig nem győzött meg, hogy lesz második is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Arch Linux
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)