-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacsigusz
csendes tag
válasz zgospel #19792 üzenetére
Köszönöm, megcsináltam a wb-t, olyan sokat nem változtatott már a színeken, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy matt kijelzőn operálok és nálam minden kép egy kicsit fakóbb.
"Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy."
-
vacsigusz
csendes tag
"Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy."
-
vacsigusz
csendes tag
Volt szerencsém feljutni, de az igazi Sasfészek már nincs meg mert az angolok lebombázták, csak a csúcson található teaház maradt meg ami most étteremként üzemel. Hitler háromszor vagy négyszer járt itt fent a pontos számát nem tudják, de ha fent is volt nem nagyon merészkedett ki a házból mert tériszonya volt. Mikor a pados képet csináltam arra gondoltam, hogy akár erről a padról is gyönyörködhetett kéz a kézben Adolf és Eva a Königsee és a Watzmann-csúcsok szépségében, de persze ez csak fikció... A hely tényleg csodás, sajnos a tömeg már nem annyira, pedig azért menünk a szezon elején, hogy elkerüljük a sokaságot,de ennek ellenére tőlem megkapta a különösen ajánlott plecsnit ami igaz az egész Berchtesgadener Land-ra. 16 euró/fő a busz felfele vagy 3 óra séta hegynek fel.
-
vacsigusz
csendes tag
válasz Real_Necro #15917 üzenetére
Innen nem készült panoráma, de egy másik hegyről csináltam. Sajnos a Sasfészekben mindig sok a turista így nehéz elkerülni,hogy valaki belemásszon a képbe, vagy pl a jó helyekre ahonnan szép a kilátás sokat kell várni mert mindenki ott tobzódik. Természetesen van láb nélküli verzió is, de ehhez is már el kellett hagyni a turistáknak kijelölt részt.
A Jenner-hegy csúcsáról csináltam panorámát, itt már szerencsére nyugalom volt mert nem működött a felvonó és a "kocaturisták" nem szeretnek túrázni. Mondjuk ebbe a képbe már lehet túlságosan belemásztam.
-
vacsigusz
csendes tag
Sziasztok! Kérném a véleményeteket. Köszönöm!
-
vacsigusz
csendes tag
válasz Santiagain #15829 üzenetére
Az 1-es jó szerintem. A 3.at én lentebbről lőném, hogy benne legyen a fűnyíró "kapaszkodója" is. A másik kettő nem igazán jön be. 2;3;4-es kép nálam kicsit túlexpos, de most mattkijelzőn nézem lehet az a baj.
-
vacsigusz
csendes tag
válasz Real_Necro #15448 üzenetére
Köszönöm az észrevételed! Olvastam a másik fórumon, hogy nem semmi helyre indulsz hamarosan A Paleokastritsai-öbölhöz mindenképpen látogass el!!
-
vacsigusz
csendes tag
-
vacsigusz
csendes tag
Köszönöm a véleményed! Természetes van pad nélküli változat is.
-
vacsigusz
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
vacsigusz
csendes tag
válasz jjeahh #13936 üzenetére
smc takumar 50mm/1.4/1.8,mamiya sekor 50mm/1.4 ezekért kb 30k-t kérnek, vannak még a zeiss üvegek, de azokat nem ismerem annyira, de az áruk miatt nem is fogom őket jobban megismerni,fattyu mestert kérdezd meg a zeissekről vagy olvass vissza a manuál topickban.
-
vacsigusz
csendes tag
válasz jjeahh #13916 üzenetére
1.8-on és 2-n még lágy egy kicsit, de nem vészes, 2.8-tól kezd számomra elfogadható lenni.
Ez a kép 2.8-on készült, 1:1-en lett vágva. Én nem látom a kékülést, lehet az a gond hogy matt kijelzőt használok, de majd a céges gépen megnézem, köszi."Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy."
-
vacsigusz
csendes tag
Sziasztok!
Végre itt a tavasz. Pár szóban írnátok véleményt a linken található képről megköszönném."Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy."
-
vacsigusz
csendes tag
válasz fattyu #13567 üzenetére
Köszönöm a véleményed! Vágtam rajta és korrigáltam az expon (-0,60) Tényleg kellemesebb a szemnek. A gazzal már nem tudok mit kezdeni, majd legközelebb jobb lesz.
-
vacsigusz
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek vágjak a képből vagy elfogadható így?"Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy."
-
-
vacsigusz
csendes tag
Sziasztok!
Vetnétek egy pillantást a képeimre? Kíváncsi vagyok, hogy szerintetek jó irányba haladok-e mint nagyon kezdő. Előre is köszönöm a véleményetek.
-
vacsigusz
csendes tag
válasz killerjohn #6536 üzenetére
Minimálisan színkorrekciót és expókorrekciót csináltam LR4-el. Az objektív pedig az 5N kitt obija.
-
vacsigusz
csendes tag
Debrecen
-
vacsigusz
csendes tag
-
vacsigusz
csendes tag
Sziasztok.
Próbálkoztam ma én is. A képet nem sikerült beszúrnom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DIGI kábel TV
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Milyen monitort vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- ASUS notebook topic
- Path of Exile (ARPG)
- DUNE médialejátszók topicja
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest