- Vodafone mobilszolgáltatások
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz tvamos #49029 üzenetére
Egy hónapot éltem Oroszországban, ez pont Szentpétervár külső területén készült, éjjel-nappal mindenhol horgásztak az emberek... Készültek képek még viccesebb-megdöbbentőbb dolgokról is, csak azok mint fotó nem akkora teljesítmények.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
mondomén
őstag
válasz tvamos #48922 üzenetére
Az elkészítés módjára hoztam példaként, nem maga a kép volt a lényeg.
Nekem egyébként tetszik. A szűk kis utca, az összevissza lépcső, az út íve, a motion blur. Sztem fasza. Manapság elveszne a tömegben, de hát na, helyén kell kezelni.@aldebaran
Köszönöm. Örülök, hogy így gondolod!@vond
Na én is erre gondoltam. Kösz, hogy megfogalmaztad.[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
válasz tvamos #48928 üzenetére
persze az ő fotói is példa értékűek-sőt nagyon jó szeme van hozzá-de nekem a lépcsős is tetszik ennyi
Nekem pld a képen villantósok nem igazán tetszenek viszont valakinek igen,szuverén joga.
Igazából a flick-en is rengeteg csoport van ott is lehet nézelődni-sok ötletet lehet ott is találni.
Nekem a klasszikus fotósok képei is tetszenek-Capa-Korbin-stb.. akiket manapság nem hipolnak annyira de attól még jók-hogy a közöségi média nem nyomja bele az ember fejébe.(#48930) inkább alkatrészekkel dobálunk meg stílszerűen szerintem ez nem street-de attól ha neked tetszik akkor jó
[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Muerte68
addikt
válasz tvamos #48922 üzenetére
lehet nem vagy street fotó fan
jó kép ez pedig-jó példarottenbull ízlések és pofonok elég sok féle képpen lehet űzni ezt a műfajt.
[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
rottenbull
senior tag
-
Muerte68
addikt
válasz tvamos #48557 üzenetére
a gép vakuja is jó lehet csak rá kell rakni valamit papírzsebkendő ilyesmi..
A módosítás meg szokott kelleni valamennyire vagy szokták spriccelni is pld .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Lightyear - befektetési app
- PlayStation 5
- Politika
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?