- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
válasz FoxiestFox #55411 üzenetére
Nekem sem ez volt az álmom, de a National G. nem hív fel, hogy héééé, köllleeeesz!!!
Igen, a gyökerek a legnagyobb gond. 2 éve küzdök az üzlettel, amit csinálok, próbáltam a szarból várat építeni, lóvé nélkül, hitel hegyek... Most már alakul, és ahhoz képest hogy honnan indultam, el sem hiszi az ember.
De amíg a volt tulaj szarját pucoltam, meg próbáltam valami értékelhetőt kreálni, addig a fotózás igen háttérbe szorult. Sok próbálkozásom volt model keresésben, de igen nehéz. Otthon, Magyarországon szerintem kb 10 perc lenne.
Találtam két leányzót, de vagy 4-5 alkalommal megszívattak, nem jöttek el, ha eljöttek, úgy jöttek oda, hogy én éreztem magam kellemetlenül. Kegyetlenül szíros haj, igénytelen ruha, sorolhatnám.
A többi, aki osztrák, vagy más nemzetiségű, az első kérdése, hogy mennyit fizetek. Amikor elmagyarázom, hogy ez most nem projekthez kell, nem fizetős megbízás, de idővel lehet, és akkor ha őt kérik, akkor az már jó pénzért megy, akkor nem is értik, hogy mi az hogy nem fizetek. Hozzáteszem nem modelekről van szó, akik befutottak, vagy ilyesmi. Szóval sorban elutasítás, vagy a legutolsó csaj 200€-t kért. Mondom, aranyos, ebben van valami extra is? Szóval nehézkes, de remélem megoldódik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Panasonic Lumix DMC-FZ1000 II
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest