Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
fattyu #14421 üzenetére
annyit emlegettétek ezt az m42 témát, hogy gondoltam magamban ezt már nekem is meg kell néznem, vagyok annyira kíváncsi : ))) van egy féltve őrzött zenitem, amin egy industar 50-2 50mm f3.5-ös m42-es foglalatú obi csücsül. kár lenne porosodni hagyni
namost viszont. ugye jön az adapter kérdése. ott megakadtam hogy peremes meg perem mentes. ehhez spec melyik kell, ha itt a lencse adatlapja? amúgy eszméletlen komoly képeket készített vele a tag, persze nem álltatom magam, nekem ilyen képeim pusztán egy ilyen obitól nem lesznek, de nagyon felcsigázott a dolog : ))))))))))
-
hmiron
tag
válasz
fattyu #14421 üzenetére
már egy helios 44m-2 is klasszisokkal más élményt és minőséget nyújt, mint egy kitobi, plusz az ember jobban belelát és átélheti egy fotó megalkotását!! szóval szerintem a fotózás valami ilyesmiről szól/ vagy csak szólt! legalábbis nekem
fattyu : az aláírás nagyon üt!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kuponkunyeráló
- Linux haladóknak
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest