Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Beni2360 #6717 üzenetére
Jah, ez lehetséges, DPD szállít most (régen Express One meg MPL volt csak). Bár jóideje kifizetem előre, mert tudom, hogy probléma esetén úgyis visszautalják szinte azonnal, úgyhogy nem szoktam ezen problémázni.
Persze, ha valakinek csak KP-ja van, akkor szívás, én szinte egyáltalán nem használok már, csak, ha muszáj.
-
fatal`
titán
válasz
Beni2360 #6267 üzenetére
Szerintem ilyenkor a kártyatársaságnál csinálnak chargebacket és a bank oda teszi, ahova kell.
Nem hívom őket emiatt, mert visszajött a pénz, csak furcsálltam, hogy az Alza rendszere kéri a számlaszámot.
Azt tippelem, hogy a chargebacknek van egy határideje, illetve garanciánál is lehet pénzvisszatérítés (ha nem tujdák cserélni/javítani). Ilyenkor a chargeback időkorlátja gondolom már lejár (bár nincs pontos infom), ebben az esetben pedig valóban csak visszautalni tudnak valahova, de kártyás fizetésnél nem tudják a számlaszámot mögötte.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Beni2360 #5833 üzenetére
Adok linket, tudtommal az alzánál közvetlen az alzától vásárolsz, nem kereskedőktől.
GILLETTE Skinguard Sensitive 200 ml
GILLETTE Fusion ProGlide 12 dbEmag-on jártam úgy, hogy a fent borotvagélt akartam megvenni, de a edigital volt az eladó és hozzászámolt a megrendeléshez + szállítást, mondom kösz nem kell, megveszem az Alzától..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest