Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz copass #87 üzenetére

Milyen "szeméttel"?
    Az hogy vannak pl. frissítés utáni biztonsági másolatok, ideiglenes fájlok a rendszerben, az önmagában még nem hiba, attól még nyilván ugyanolyan jól működhet egy Windows, meg a klónozás után is. Sőt, ha újratelepíted a 0-ról, akkor az előbbiek egy idő újra létrejönnek, szóval már csak emiatt is sok értelme van az állandó újratelepítésnek, ja nyilván nincsen. :DD

"A fentiek miatt érkezik egy friss újratelepítési metódus, amely már elérhető az Insider felhasználóknak, és az a lényege, hogy a Windows Update szolgáltatást használja a forrásfájlok beszerzésére. A lényege igazából annyi, hogy letölti és telepíti az operációs rendszer éppen aktuális verzióját, méghozzá anélkül, hogy felhasználó fájljait, beállításait, illetve telepített alkalmazásait eltávolítaná. Elméletben ez lesz a legegyszerűbb módja annak, hogy az adott rendszer kvázi helyreállítható legyen, miközben nem kell dolgozni az újrakonfiguráláson."

Biztos hogy én értettem félre, nem lehet hogy inkább neked nem feltétlen sikerült rendesen elolvasni és értelmezni a cikket, meg hogy abban nyilván nem a mindent a 0-ról kezdő standard clean install módszerről van szó? :B

Írtam olyat, hogy az NVMe SSD szar? Nem! Az lett leírva, hogy az a szekvenciális olvasási és írási sebességnél gyorsabb jóval a SATA SSD-knél, ellenben az operációs rendszer és a programok futtatásánál pont nem az számít, ami tény.

Nem, de te a leírtak alapján a nyilvánvaló dolgok és tények állandó megkérdőjelezésével valószínűleg egy troll lehetsz. :D

Új hozzászólás Aktív témák