- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Molyember
tag
Ne erts felre, 7 eve mozgok Apple vonalon, igy latom, hogy boven volna hova fejlodni, mert az egy vicc, hogy az iOS 16-ig kellett varni arra, hogy nativan ki lehessen pakolni widgeteket a zarkepernyore.
Amit ddaydome mond abba mar bele se akarok menni, az X2-es nyomogombos Nokiamat jobban testre tudtam szabni, mint az iOS-t. Es akkor meg nem is tertunk ra arra, hogy tuzes karikakon kell atugralni, ha valamit okosziszteman kivul akarnal megoldani..
Persze ez uzleti megfontolas, de a tobbi viszont erthetetlen, ha mar ilyen hardver van a rendszer alatt.
Ettol meg egy jo es megbizhato rendszernek tartom, (es ezert is tartok ki mellette) de azert 2023-ban kicsit tobbet varna mar el az ember.
-
Robitrix
senior tag
Hát 1-2 évesen már semmilyen telefon aksija nem olyan, mint újkorában. Az én telefonom lassan egy éves, de már nem egészen ugyan az az aksi teljesítménye mint tavaly ősszel, mikor vettem. Bár ehhez lehet a 120 wattos töltő is hozzá járul. Igyekszem is ha nem rohanok egy régebbi töredék teljesítményű töltövel tölteni. Az szerintem kevéssé terheli meg az aksit, mint 10-15 perc alatt a bányából felnyomni a hegytető szintjére a töltést.
-
niof
veterán
Pláne, ha hozzáteszem, hogy a 11-et pár héttel a megjelenés után vettem. 85%-os az akksija, 1,5 napot még elvagyok vele, de érezhetően gyengusz már. Cseréltetni nem tudom mennyire érdemes, a vízhatlanság kampec. De érzésre még 1-2 évet vidáman elmenne szolidabb felhasználói szokások mellett.
A 15 meg biztos jó lesz. De azért meg kell várni a néhány első ószöm hangvételű teszt lecsengését.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest