- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. I.
senior tag
Teljesítménynövekedéssel jár a GPU igényes játékok futtatásakor. Az egy időegység alatt elvégezhető számítási mennyiség megnő, mivel natív módon kevesebb képpontot kell a SoC-nak kirajzolnia az adott felületre. Bár a játékon belüli grafikai beállítás -ha van olyan opció - szerintem ugyanezt kiváltja esetileg.
Akkuban azért nem érezhető változás, mert továbbra is minden egyes pixel üzemel a QHD panelen. 💁♂️ -
róland
veterán
Jól látod, annak idején talán valamelyik Samsung Galaxy S készüléknél, leírták, hogy ilyen esetben a megjelenítés fizikailag az összes pixelen történik, de a tartalmat a kisebb felbontáson számolja a rendszer. Igazából a CPU/GPU páros dolgozik kevesebbet, ott van a megtakarítás.
-
beef
őstag
Gondolom akkor ugyanúgy marad az 1440p megjelenés csak a render motor 1080p-ben számol?
Mert ha a kijelzőt kapcsolod 1440-ról 1080-ra, az elég mosott megjelenést fog okozni.
Ha az előbbi, akkor normál üzemben biztos nem fog érezhető fogyasztás csökkenést okozni csak játékoknál. -
beef
őstag
Jól értem? A kép alapján annyi történik, hogy a kijelző kisebb területen lesz aktív?
-
greyslay
aktív tag
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Ez is egy jó kérdés.
Nagyon jó, hogy gondolnak ilyen dolgokra függetlenül attól hogy én biztosan nem fogom használni de lehet valakinek jól jön. Viszont a legalább 2D s arc azonosítót belepakolhatták volna, csak ügye akkor ki venné a 7 est... -
hardver1985
tag
Régi xarszungom is tudta.
-
spect80
senior tag
Engem rohadtul bosszantanak ezek az apple szerű húzások, hogy egy hasznos, régóta létező, nem túl bonyolultan implementálható featuret a megjelenés után 1,5 évvel tesznek bele. Számomra a testreszabhatóság az Android mellett szóló egyik legfontosabb érv és elég béna a pixelben ez a fajta zártság. A pixel launcher is, az eltávolíthatatlan időjérás és google widgetekkel szerintem nem is tudja mi akar lenni. Mert ha a google iphoneja akkor elég béna próbálkozás.
-
róland
veterán
QHD+ (SGS8-on) felbontáson vékonyabbak a vonalak, s persze jobban eszi az akkut a megnövelt felbontás.
A Google se HD+-ra hanem FHD+-ra veszi le a felbontást a Pixel 6 Pro-n.
-
-
rankesz
veterán
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Nagyobb lesz a betűméret, gondolom arra gondolt a cikkíró hogy 50 felé - után az már kevésbé fárasztja a szemet...
-
Hogy lehet az egyik kényelmesebb a másiknál?
-
rankesz
veterán
Custom kernellel (kirisakura) hónapok óta állítható volt stabil ágon is
-
fornettisuti
veterán
Samsung S7 is tudta már.
-
Mondjuk ezt a 4 éves LG V40-emen is lehetett már állítani, azt hittem, ez alap az újabb android verzióknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kerékpársportok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest