- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
Sziget Reklám Zeneakadémia - Lemezlovas
ááá
nagyon komoly!!!
0:12 !!!ja te is ezt linkelted,elsőnek csak az első linket néztem meg. ááá rég kacagtam ennyit,ilyen jót. köszi
-
Frakk
tag
Amikor elkezdte csapkodni a monitort azthittem csak szinészkedik, de aztán nem bírta abbahagyni a sírást, akkor megsajnáltam
szerk: jófej apukája, vagy bátyja lehet, ha ezt megcsinálja egy ekkora gyerekkel
szerk2: bár igaz, hogy én se vagyok sokkal jobb. A macskám ilyen ijedős, néha jót szórakozok azon, hogy amikor remegő lábakkal, olyan csöndben, hogy a légyzümmögés is hallatszik végigkomandózik a szobán, és akkor csak csettintek egyetaztan osszefossa magát
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
meg nornális ember nem fog kötekedni az oroszlánal és a krokodil szályába dudosni a végtagokat, kockázatos , néha rosszul végzödik, az ember ezeket a vadálatokat nem természetes környezetbe helyezi és az állatok igy jelzik nem tetszésüket jogosan.
A halára itélt bika pedig csak az életéjért küzd a sok ember ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Vicces topikok
● Viccrovat
● Vicces videók
● Vicces képek
● Vicces animált gifek
● Saját készítésű vicces képek
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest