- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
ezt a progit akkor el kell felejteni, vége van
marad a game-monitor.com bár azon nem nagyon látom a magyar szervereket aki tud jobb megoldást szóljon.
-
jakyt
csendes tag
vmikor megjelent 1 hiba üzenet(ha jól emlékszem ez)ouldn't establish connection with server.Would you like to connect an alternate scanner? yes/no
igent nyomtam és a TDM mappából 1 csomó szerver eltűnt többek között a kedvencem is! -
jakyt
csendes tag
vmikor megjelent 1 hiba üzenet(ha jól emlékszem ez)
ouldn't establish connection with server.Would you like to connect an alternate scanner? yes/no
igent nyomtam és a TDM mappából 1 csomó szerver eltűnt többek a kedvencem! -
Slash03
csendes tag
Sziasztok! Az a gondom a progival hogy nemtudom feltelepiteni. Az elején mindig megakad ott hogy " connecting to dowload server" , utánna meg kiirja hogy inditsam újra a setupot.
Mi lehet a gond? -
klambi
addikt
nincs meg valakinek a teljes telepítő akkor, vagy mi lesz mert szerettem jó progi volt, x-fire-t nem akarok használni...
-
Sátán44
addikt
Nekem is behalt,pedig nagyon szerettem.
-
G.I.JOE
senior tag
Valószínűleg a telepítő csak az a 11K-s exe file, ami a netről szedi le a telepítéshez szükséges cuccokat és nem tud kimenni a netre, vagy ha ki tud, akkor nem találja már ott a fileokat ahol keresi. Lehet hogy az utóbbi valószínűbb, mert a yahoo-n nincs már fent. [link] A gamespyacrade-t ajánlgatják.
-
athomi
veterán
Hello!
Vki nem tudja miért nem akar feltelepülni az ASE?
-
Thion
csendes tag
Hy! Nekem olyan problémám van hogy az ASE-nél megkeresem a szervert, belépek, és a játék indítása előtt ezt dobja ki: WIN_ERROR:Error during initializtion: EXE_ERR_INVALID_CD_KEY!!
Jó tudom hogy mit jelent
,de hogy oldjam meg?? És ha kell hova írjam a CD keyt,??? PLS help
-
beteg
őstag
megcsinálták végre az ase-t!
újra vannak zászlók a szerverek elött, úgyhogy müxik az országok szerinti leszűrés és végre nem csak 4-6 magyar szervert lát, hanem az összeset! -
Gyux
csendes tag
Hali!!azt szeretném megérdeklődni h mi az all seeing eye legfrisseb verziója vagy frissítése és honnan lehet letölteni.előre kössssssz!
-
.:Richie:.
tag
Jah, az ASE már rég nincs formában, már én se használom.
De van egy oldal, ami tele van server IPkkel.
Lehet ország, és/vagy játék szerint keresni, és kidobja az összeset ''players''-ek szerinti csökkenő sorrendbe. Nagyon sok játékhoz vannak serverek, pl: cod-ok, cs-k, bf-ek, hl2, sanandreas stb...
itt a link[link]
[Szerkesztve] -
HorrorMaci2
csendes tag
Hello, age of II-vel van egy kis bajom, de szerintem nem csak ageofnál lenne baj. Akár a közönségessel, akár a conquerorsszal próbálok játszani, amikor indulna a játék azt írja ki, hogy ''application failed to start'' pedig egyébként el tudom indítani mindkettőt. Nagyon jól jönne a help kösz...
-
szimcsi
senior tag
Az Xfire-ban lehet ország szerint is szervereket keresni mint az ASE-ban, vagy csak én nem találom. Olyan van csak, hogy minden ország, saját ország, saját kontinens?
-
ballington
addikt
hátha valakinek segít: [link]
-
Tati80
csendes tag
Régebben az ASE jo volt most szerintem egy nagy kaki. Nekem a battlefield 2 szerver keresés közben lett teli a hócipőm. Egy csomo szervert nem talál meg. Váltottam, mégpedig Xfire-re. Letöltöd csinálsz egy accuntot persze ez mind ingyenes. Igaz nem csak szerver keresésére jó hanem online haver keresés meg minden baromság de én csak arra használom. Nagyon jó, ismer minden játékot ugy mint a ASE. Iszonyúan jol meg lett csinálni a kereső filtere is. Csak ajánlani tudom.
[Szerkesztve] -
csabám
addikt
Csákó everybody.....Van egy kis problémám az All-Seeing Eye el. Kiválasztok egy régiót és refresh elnék, de kiirja, h ''Select the filter first''. Mindent megnéztem de csak nem találtam rá megoldást. A másik nagy problémám pedig az, h amig nem irta ki addig csak !!!!!5!!!! DB MAGYAR SERVERT talált....???!!!!!???? Ha tudja valaki, h mi a megoldás akkor előre is köszönöm neki a segítséget. Hja és nem először használom, régebben minden zsír volt, nem volt semmi gondom, csak beállítottam és ment a CS......
-
PPSH
őstag
annyi lenne a problemam hogy az ASE nem lat egyetlen egy CoD 2-s szervert se
en vagyok a bena vagy csak megszuntek?
-
@Töki15
tag
Hali kis gondom akadt!szeretnék segitséget kérni egészen idáig használtam a progit és most valami sz@rt elqrtam!
Nem tudom miért de a magyar szerverek közül egyet sem látok vagyis csak ugy látom ha nincs ország és kontinens megnevezve!Azaz csak a Világ összes szerverét látom és nehéz kiválogatni melyik a magyar!Ebben szeretnék segítséget kérni!A modifiersben ahol a nemzetiséget lehet meghatározni oda már nem léphetek be mert ma már kipipálom pl hogy Európa Magyarország akkor már nem látható egy szerver sem!Sem kontinenst sem országot nem nevezhetek meg!
Előre is köszönöm a segítségeket! -
Sátán44
addikt
Nem az elavultság miatt nem találok servert,hanem a program b@szakodik velem.Korábban még az a szerencse,hogy készítettem mentést a szerverekről és vissza tudom tölteni,akkor látja az összest,viszont ha csak beállítom,hogy keressen team-ben max 2 servert talál. A pingem sem változott,ezért nem értem.
-
Sátán44
addikt
Up!
-
Sátán44
addikt
Mohaa-val játszom és a The All-Seeing Eye max 1-2 servert talál,régebben viszont akár 20-30 is talált.Van rá vmilyen megoldás?
-
Chandler
senior tag
nem is rossz ötlet
de lehet most már maradok a gamespy nál -
Chandler
senior tag
up help
-
Chandler
senior tag
válasz
ballington #48 üzenetére
és nem tudod mitől van az hogy szar a filter?
-
Chandler
senior tag
válasz
ballington #46 üzenetére
hi
nekem is szar a filter
ha bármilyen országot bepipálok 1 szervert se talál
én chello-s vagyok
mit csináljak? -
klambi
addikt
válasz
ballington #44 üzenetére
jaja
inviteles terület -
klambi
addikt
az a problémám hogy felinstalálom (cod 2 vel jáccom) és hilyába frissítek nem jönnek be aszerverek... na 1 nap után bejöttek de ha bármilyen szűrőt állítok be már nem megy valaki tud segíteni..?
-
dpetiba
aktív tag
válasz
ballington #39 üzenetére
Nem, a főoldalon nem látszik. Ha beadom neki az IP címét, akkor meg lehet játszani
-
ballington
addikt
van ilyen, nálam meg a zászlók tűntek el egy csomó server elől. Vagy a Favorite-k közül tűnt el? Az viszont passz.
A zászlókkal kapcsolatban olvastam, h az ase központjában vannak problémák. de erre van megoldás, legalábbis a magyarokéra: [link]
és a cikk:
''Szia!
Hogyha nem jelenik meg a magyar zászló a szerveretek előtt az ASEban, akkor a
következő megoldás elterjedése megoldhatja ezt a problémát. A megoldás pontos
leírását a http://cod2hun.fw.hu oldalon megtalálhatjátok. A lényeg, hogy
terjedjen ez a megoldás, minél többen használják, és akkor megoldódik a probléma
az ASE körül. Amíg csak néhányan használják, addig még nem lehet komoly
változásokra számítani, ezért kérlek titeket, amennyire csak tudjátok,
terjesszétek, hogy mindenki, aki játszik, értesülhessen róla, legyen
szerveradmin vagy játékos, mindegy. '' (enemy-territory.hu) -
dpetiba
aktív tag
Egyik szerverem eltűnt az All-seeing eye-ban nem lehet megtalálni egyik napról a másikra. Viszont mástól megkatam az IP-t a szervernek és azzal meg egyből tudok csatlakozni. Szűrőket kikapcsolva sem látni
miért van ez?
-
Pori
csendes tag
hali nekem az a bajom hogy felrakni se tudom a progit... tudjátok kiirja hogy connecting to download server várok várok... és nem csinál semit aztán kiirja hogy nem sikerült a serverhez csatlakozni... már csomo verzioval probáltam stb és egyik sem jo... pedig a netem frankó... szal nem értem valaki irjon ha találkozot már iylemsivel...
-
Sen
csendes tag
Kinek van meg a Cossacks 2-ő crack lécci küldje el E-mailba vagy msn-be !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vegyetek fel ha valakinek meg van a crack !!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt az msn-en cimem egyben e-mail is : Sen@hfcnetwork.hu
Lécci válaszoljatok !!!!!!!!!
Én is addok érte cserébe valamit !!!!!!!!!!! -
Nyeszi88
csendes tag
kösz ugy már tényleg müködik
-
norbiphu
őstag
Nem az ASE problémája. A netkapcsolat miatt írhatja ki ezt, mert a legtöbb szerveren korlátozzák azt, hogy mekkora lehet a maximális ping (idő amely alatt a géped által küldött adatok a szerverhez jutnak, ms-ban értelmezendő). Próbáld meg azér azt, hogy lekapcsolod a netet használó alkalmazásokat hátha javít rajta valamit.
-
Nyeszi88
csendes tag
Remélem valaki tud nekem segíteni abba hogy CoD2-vel akkarok játszani és leszedtem hozzá a petc 1.2-őt.És mikor beakarok lépni akkor ezt írja ki: Server is for low ping players only mit kell csinálnom hogy végre tugyak játszani.Előre is köszi a segicséget
-
Jeges666
csendes tag
Heló Zsadi, lenne egy olyan kérdésem, hogy mit, csináljak, mert a gépem elég rendesen belassúlt!
Zona Alarm-ot használk, Azon el is indítottam a spywer keresést, de semmit nem talál. De a Panda Activ scan pedig talál, de az meg nem törli le, mivel csak virúsírtó.
Ill. van még Adware, de az sem találja meg, mit tegyek?
Üdv . Jeges -
Zsadi
őstag
Cod2-ben a multiplayer beállításoknál nézd meg, hogy a Punk Buster be van-e kapcsolva.
Eye-ben tudod a keresést is szűkíteni, ha PB-re, verzióra, játéktípusra szűrsz.
Külföldi serverekre, eredeti játékkal lehet az esetek többségében felmenni. Előfordulhat, hogy pinglimit miatt nem enged fel.
[Szerkesztve] -
Jeges666
csendes tag
Köszi szépen a segítséget , sikerült megcsinálni!
De mért nem tudok külföldi szerveren játszani?
Valami PunkBuster-röl ír igaz nem nagyon értem, de még valami olyasmit, hogy látogassam meg a www.evenbalance.com-ot és onnan letúdok tölteni dll-eket.
De nem tudom, hogy az lenne tényleg a megoldás?
Üdv :Jeges -
Jeges666
csendes tag
Sziasztok , nekem egy olyan próblémám adódott amiben kérném a segítségeteket, hogy az ASE csak néhány szervert indít el!HJa a COD2-vel játszanék de rendszerint azt írja ki, hogy ''Error:Server is a different version 1.2''. Ezzel mit lehet kezdeni.
És a másik ,hogy nem is tudok csak magyar szerveren játszani és ahogy már említettem abbol is csak néhányon! Üdv. Jeges -
Jeges666
csendes tag
-
PaleeGy
tag
Sziasztok!
Én azzal a problémával fordulnék hozzátok hogy feltelepítettem a Half Life-ot
és az All Seeing Eye nem talál egy szervert sem, ez talán azért lehet mert nem eredeti a Half Life cd-m (azaz másolt..)
És ha szereznék hozzá egy eredti cd-key-t akkor találna szervert?
Vagy ennek semmi köze nincs hozzá? -
Sátán44
addikt
Lenne egy problémám! Barátnőmnek feltelepítettem a MOHAA-t és hozzá a All-Seeing Eye-t,beállítottam a pinget és mohaa.exe-t.Szerverek megvannak és csatlakozáskor kidob egy hibaüzenettel,hogy Server conection time out. 256/128-as netje van tehát ezzel elvileg tudna játszani mégis kidobja.Van vkinek vmilyen ötlete miért?
-
HAYES
csendes tag
válasz
PinkyDemon #16 üzenetére
Helló!
Nekem most ugyan ez a problémám.
Azóta neked jó lett?
Ha valaki más tudja rá a megoldást akkor írjon légyszi.
Thx!
[Szerkesztve] -
Rom
csendes tag
Oké!
Sikerült megoldani,én voltam a fasz... -
Rom
csendes tag
Hello, lenne egy olyan problémám hogy amikor megprobálom frissiteni a szervereket folyton ezt irja ki:
''This is usually caused by a personal firewall software. The fix is to allow full acces for Yahoo! All-Seeing Eye in your firewall ... ''
most ebben az vicces hogy a tűzfalat letöröltem és még mindig ezt irja ki, mielött letöröltem kiprobáltam hogy bejelöltem hogy az eye.exe-t engedélyezze de akkor se frissitette.Mi lehet a baj?Elötte jo volt kb más fél évig most bolondult meg,ujra raktam már párszor ,de attol se lett jobb.Egyébbként Outpostpost firewall-t használok,ha vkinek van vmi ötlete a megoldásra megköszönném. -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
PinkyDemon #16 üzenetére
Hali. Most nincs elöttem ASE, de az optionsben a sebességbeállításnál nyomj rá egy autommatikus felmérést, de úgy, hogy nem megy se DC++ se semmi hasonló. MSN az mehet
De amúgy semmi letöltés vagy ilyesmi. Utána próbálkozz. Ha jó a netkapcsolatod, akkor nem lesz gond.
-
PinkyDemon
csendes tag
Hali nekem a progi olyan hibaüzenettel települ fel a gépre h ingatag az internetkapcsolat
Utána pedig egyszerűen csak Pingel és nem talál egy servert sem
Kérlek segítsetek mert már eléggé kivok
Kösz -
ToBeY
nagyúr
Felraktam ezt a programot és a CoD2 akarnék játszani de mikor kapcsolódol egy szerverhez invalid key-el kidob.jöhet privátba is a megoldás
-
[pod]Diablo
őstag
Már megvan a válasza kérdésemre
-
[pod]Diablo
őstag
Az lenne a gnodom hogyha ráakarok menni egy serverre a counter strike-nál akkor azt írja ki hogy Error server in command.Mi leeht az oka?
Sárgős lenne.
Előre is köszönöm -
UP! pls
-
hi ha bf42-zni szeretnék all seeingel. Ha beírom az ase -ba a nick-hez a bf42-es profil nevemet akkor azt a profilt fogja használni a játékban?
-
Arhel
senior tag
-
kepeszt
tag
Sziasztok!
Segítenétek ,hogyan tudom berakni az ASE-ba a Need For Speed Hot Pursuit2-t
köszönöm -
ub3r
csendes tag
válasz
kamikaze boci #4 üzenetére
Hi! én sajna nem tudok segíteni, de foglalkozok serverbérléssel, szal ha kell server, akkor csak szólj
Serverbérlés itt -> ub3r@cesium.tx.hu -
kamikaze boci
őstag
Sajna épp az a baj, hogy a szerver szűnt meg. A csapatot keresem, akikkel a szerveren nyomultam. Néhány nickre emlékszem csak, pl: sili.dk...
Counter Strike... -
Atom
aktív tag
Na
Ha azt írja unscanned, akkor valszeg olyan szerveren vannak, ami nincs a listádban, tehát lehet a filterek veszik ki.
De lehet simán nem scanneli. Énse látok minden szervert, nemtom miért.
Ha megmondod a szerver nevéz, nameg, hogy milyen game-het van, akkor megkereshetem az ip-t hátha nekem látja az ase. -
kamikaze boci
őstag
up
-
kamikaze boci
őstag
Eltűnt a kedvenc szerverem
Szerencsére néhány ''buddy'' nevére emlékszem, ezért elvileg ki lehetne deríteni, hogy hová vonult át a banda. Elindítom a buddy szerinti keresést, meg is találja őket, de a server rovatban ez van: unscanned. Lehet, hogy a szűrőket kellene kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest