- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
Fücsök007 #54 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget itt is, és privátban is.
Az utókornak a megoldás: igen, valóban a tápegységnek volt baja, hogy pontosan mi az kicsit rejtélyes, mert nehezen lehet kontakthibával kapcsolatba hozni az elromlások és megjavulások váltakozását. Mindenesetre egy új táppal már nem produkálja a hibát. -
Fisha
őstag
Sziasztok!
Van egy Alienware m17x notim, és én is - mint sokan mások - akksitöltős problémával küzdök azaz:
gyakran kitalálja a gép, hogy nem tölti az akksit. Ilyenkor azt írja ki, hogy nem kompatibilis a töltő az akksival, és emiatt nem tölt. Rengeteget keresgéltem neten, de egyik megoldás se működött nekem, amit találtam. Bios, driver frissítések mind fent, ki-be dugdosós mágiák kipróbálva, de semmi. Néha, nagy nehezen magától megjavul és egyszercsak elkezd tölteni, de semmi ráhatásom nincs. A legbosszantóbb az az, hogy ilyenkor extrém lassú is a gép, sokkal lassabb, mintha csak simán akksiról menne. Ha vagy a töltési dolgot meg tudnám oldani vagy csak legalább ezt a lassulást el tudnám kerülni, már boldog lennék.Van valami ötletetek?
(amúgy szánalom, hogy egy ilyen kategóriájú gépen ilyen dolgokkal kell szívni...)
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Jogász topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 11
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest