Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Van egy Alienware m17x notim, és én is - mint sokan mások - akksitöltős problémával küzdök azaz:
gyakran kitalálja a gép, hogy nem tölti az akksit. Ilyenkor azt írja ki, hogy nem kompatibilis a töltő az akksival, és emiatt nem tölt. Rengeteget keresgéltem neten, de egyik megoldás se működött nekem, amit találtam. Bios, driver frissítések mind fent, ki-be dugdosós mágiák kipróbálva, de semmi. Néha, nagy nehezen magától megjavul és egyszercsak elkezd tölteni, de semmi ráhatásom nincs. A legbosszantóbb az az, hogy ilyenkor extrém lassú is a gép, sokkal lassabb, mintha csak simán akksiról menne. Ha vagy a töltési dolgot meg tudnám oldani vagy csak legalább ezt a lassulást el tudnám kerülni, már boldog lennék.Van valami ötletetek?
(amúgy szánalom, hogy egy ilyen kategóriájú gépen ilyen dolgokkal kell szívni...
)Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Eladó MSI GF63 10SC
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Új! HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)